Válasz: Társalgás
Lia!
Nagyon helyes! Akkor finom ebédet és kellemes ünneplést kívánok Nektek! Érezzétek nagyon jól magatokat együtt! 
A tortáról pedig várom majd a fotót! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,228 1,229 1,230 1,231 1,232 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Lia!
Nagyon helyes! Akkor finom ebédet és kellemes ünneplést kívánok Nektek! Érezzétek nagyon jól magatokat együtt! 
A tortáról pedig várom majd a fotót! 
Szia Lia!
Sok szeretettel köszöntelek itt is születésnapod alkalmából! Sok örömet, boldogságot és jó egészséget kívánok!

Sziasztok!

Margitka!
Tegnap itt is esett, végre jól megázott a föld. Ma leves maradékunk volt, csak hasáb burgonyát sütöttem és sajtot rántottam ki mellé.
Most rámoltam össze, köszi a kávét ebéd után ittunk egyet.
Tegnap beszéltünk este a gyerekekkel, Leventeéket lezárják e héten és hétvégén jönnek haza. Már marad is itt a gyerek, ha tudjuk fogadni mondták a szülők, jaj de örülünk ennek. Már hogy lenne probléma, alig várjuk hogy itt legyen, de a gyerek is.
Lia!
Nagyon szép ünneplést kívánok Nektek ma a családdal! Leviék is írják e héten feszt a dolgozatokat, meg felelnek is közben. A többi szülők is a nagyszülőkhöz viszik a gyerekeket, már nem mennek iskolába. Megbeszélték a tanító nénikkel.
Bizony sok minden más lett ezzel a vírussal kapcsolatban, bele is fárad az ember! Én azért örülök, hogy korlátozva van kor szerint, mert kevesen vannak, jobban lehet vásárolni, és a nem kívánt személyek nincsenek.
Ezt hallottuk, hogy karanténba kell vonulni, kinek van ennyi szabadsága, vagy miből vonul karanténba? Na ezeket sem fogják sokan bevállalni!
Szia Ilona
Ó de csodás pipacsos képpel jöttél!
Az ebéden és az azt követő rendrakáson már túl vagyunk. Sőt a sorozatot is megnéztük már...
12 óra után, miközben épp ebédeltünk elkezdett esni az eső... Volt körülbelül egy félórás zápor... talán egy öntözésnek megfelelő... lehetett volna több is... bár még borús az ég, de elállt... pedig egy ideig szépen szakadt, örültem is neki.

.. de már újra süt a nap...
Na az nagyon jó hír, ha lezárják a gyerekeket, biztos megint gyönyörű lesz a bizonyítványa! Aztán személyesen is örülhettek egymásnak majd! ![]()
Ma úgy döntöttem, hogy én is sütök egy zacskós kenyeret... régen ebben szerettem a legjobban sütni. Ma a kovászos fehér kenyér került megsütésre. Már majdnem 2 óra volt, mire megsült. Ilyen lett:

Amint kihűlt a rácson, a férjem rögtön vágott belőle. Boldogan jelentette, hogy ropogós lett, és jó puha hézagos! Nagyon örült neki, mert Ő azért a fehér kenyeret szereti jobban.
Le is fotóztam:

Szia Margitka!
Itt is esik az eső, jó fekete felhők gyülekeznek, dörög az ég csak jég ne essen! Eddig kint ültünk a teraszon közben fagyiztunk, akkor szépen sütött a nap is, de már bejöttem mert hideg szél fújt.
A kenyérkéd megint szép lett! Szívesen törnék a végéből egy darabkát! Különben én is szívesen a fehér kenyeret eszem inkább!
Köszi a tegnapi filmet, meg fogjuk nézni még ma este.
Ilona!
Nálunk már jó ideje, 2 óra óta a nap süt újra. Bár időnként megjelennek még a felhők is közben,m de már nem esett amióta süt a nap.
Itt nem volt semmi dörgés, és jég sem szerencsére. Na és nálatok? Megúsztátok Ti is a jégesőt?
A fiam is letesztelte a kenyeret, Tőle is legomboltam a dicséretet!
... Különben én is szeretem a fehér kenyeret, de sajnos nekem már csak módjával lehet enni belőle... azért 1 harapást megengedtem magamnak. ![]()
Egészségetekre a fagyit! Mi most uzsonnáztunk. Kisütöttem a maradék lángostésztát, csak 2 kisebb jutott már mindenkinek.. de nem is kellett több, mert megcsináltam a tojáskrémet sárgarépával Lia után, mert nagyon izgatta a fantáziámat.
Itt egy kis kóstoló:

A film elején legalább fél óráig, hindu nyelven beszélnek, de érthető a cselekmény. De feltétlenül folytassátok, mert megéri végignézni ezt a filmet! ![]()
Ma délután ismét filmnézés volt. Egy nagyon izgalmas témájú angol-francia-belga-amerikai sci-fit láttunk. A címe: Hét nővér.
Majd teszek be holnap a filmajánlóba is ismertetőt róla.
Mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Jöttem elköszönni,nagyon szép napunk volt,egy kicsit ki is mozdultunk,Szegeden voltunk a Fehértói halászcsárdába,nagyon finomakat ettünk,akkora adagot adtak, haza is hoztunk belőle.Délután még a családdal és a barátnőmékkel ünnepeltünk.
Ilona.
Köszönöm Neked is a jókívánságot.
Margitka.
Megint nagyon szép lett a kenyérkéd.Na,és hogy ízlett a tojáskrém?
El is köszönök,jó pihenést kívánok.

Sziasztok! Kellemes, és szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Azt a mindenit! Akkor igazán nagyon szép napon vagytok túl! Emlékezetes marad a születésnapod megünneplése! 
Nagyon finom lett így a tojáskrém, be is faltuk hárman tegnap, mert csak pontosan annyit készítettem, ahogy írtad! Még egyszer köszi a sárgarépás receptet. Én nagyon szeretem a sárgarépát akár vajban párolva kis fűszerrel bővítve is, de így nyersen leszerelve is szoktam enni almával és citroméval keverve. ![]()
Ma főzni kell. Zöldbablevesben egyeztünk meg, a második pedig túrós csusza lesz pörccel.
A kávénk természetesen már elkészült, itt van mellettem. Akkor igyunk is!

Itt a következő is:

Sziasztok.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok én is,már a dolgozóból.
Margitka.
Köszi a kávét,remélem jut idő a másodikra is,ma sokan lesznek,nem unatkozunk,de legalább gyorsan eltelik a nap.
Örülök hogy ízlett a tojáskrém,nekünk és a fiaméknak is ízlett.A fűszerezésen lehet változtatni ahogy szeretitek.Nem nagy adag,pont elég.Mi pirítóssal ettük.
Finom ebéd lesz nálatok.
Lapok Previous 1 … 1,228 1,229 1,230 1,231 1,232 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás