Válasz: Társalgás
Margitka!
Nálunk van a szomszéd felől is eper,ami megmaradt,szép,kezd érni.Van egy 5 éves kislány,ma jött az anyukája,nem győzött bocsánatot kéni,a pici lány átnyúlt és levette az érett epret.Nekünk is van kicsi rigónk. ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,226 1,227 1,228 1,229 1,230 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka!
Nálunk van a szomszéd felől is eper,ami megmaradt,szép,kezd érni.Van egy 5 éves kislány,ma jött az anyukája,nem győzött bocsánatot kéni,a pici lány átnyúlt és levette az érett epret.Nekünk is van kicsi rigónk. ![]()
Lia!
Ó de aranyos lehetett ez a kislány... hát megkívánta az epert. Képzelem, hogy az anyukája mennyire elszégyellte magát... Az ilyen előfordulhat... ![]()
Most már én elköszönök mára... Talán lesz valami jó film estére... aztán majd kiderül... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok! 
Este végül a Filmbox-on néztük meg egy romantikus vígjátékot, aminek a címe: Rabulejtő szerelem. Szórakoztató volt, jókat derültünk is közben. Most is nagyot alakított Meg Ryan színésznő.
Lehűlt a levegő, és borongóssá vált az idő. Sokat hallottam fújni is a szelet hajnalban. Most pedig elkezdett szemerkélni az eső, de ennek most örülök. A kert nagyon áhítozik már a csapadékra. Mert más az, ha mi öntözünk, az eső öntözi meg a földet...
Ma vasárnap lévén ismét húsleves készül. Másodiknak pedig sajtos húst csinálunk sertés is csirkemellből. Bulgur lesz mellé, és meggymártást is csinálok hozzá majd.
De először kávézzunk! Itt már elkészült. Lehet inni.

Természetesen hoztam a fórumba is későbbre:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét,nagyon szép.
Itt is esett az eső,most süt a nap,hűvös lett.
Levesünk maradt,tarját sütök ebédre.
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok!

Margitka!
Köszi a kávét, már egyet elvettem. Nem sütöttem semmit, volt fagyi és az elég volt. Finomat főzöl, itt is húsleves lesz, meg csirkecombot töltöttem meg, szalonnával megtűzdelve sült a sütőben, ez már készen van. Majd pirított krumpli lesz mellé és saláta.
Itt is esett végre az eső, jól megázott a kert, de még lehet hogy lesz.
Jól aludtál éjjel? Én most pihentem keltem végre.
Lia!
Milyen szép kenyérkéd lett, gyönyörű a színe! Jaj de megkóstolnám, csak úgy magában enném!
Jót nevettem, hogy a szomszéd kislánynak ízlett az eper!
Én is szoktam csinálni tojáskrémet, de még sárgarépát nem hallottam hogy kell bele. Ki fogom próbálni így is, finom lehet. Én egy kanál mustárt, és két kanál majonézt teszek bele, pici borsot, meg snidlinget, a többi ugyan úgy készült.
Guszta a Tiéd is!
Sziasztok újra!
Lia!
Legalább annyi eső esett, hogy reggel könnyebb volt bekapálni mindent, jelentette ki a férjem, amikor bejött a munka végeztével.
Az ebéden már túl vagyunk, Te is finomat készítettél!
.. Ja és mi a húslevesbe a tányérunkba mindig szórunk vágott snidlinget, anélkül már nem is emlékszem rá, hogy mikor ettünk.. amikor szedtem eszembe jutottál! 
Ilona!
Csodás margarétás csokort hoztál! Nagyon szép! Köszi! ![]()
Nekünk is van fagyi itthon, ez mindig jó, ha éppen nincs kedvünk sütni. De most annyira jól laktunk, hogy a palacsintából is csak később eszünk majd.
De ahogy olvastalak, Ti sem maradhattatok éhesek az ebéd után! ![]()
Én azért most is voltam fent párszor éjjel... már nagyon ritkán tudom végigaludni az éjszakát sajnos... De ebéd után pihenünk mindig. Kimentünk a kertbe, ugyan süt a nap, de elég erős a szél, ezért nem sokáig maradtunk....
Szia Margitka!
Most lett készen a zserbóm! Még hűlni kell és a tetejére kell rátennem a csokit. Nagyon régen sütöttem, a férjem szereti, dióm is van még bőven, ezért erre esett a választás.
A kocsit eladták!
Mi is túl vagyunk az ebéden,pihentünk is egy kicsit.A szél nagyon fúj időnként,nem jó kint lenni sokáig.
Margitka.
Örülök hogy csináltuk ezt a kis kertet,frissen tudok szedni mindig valamit,ami éppen kell fűszer.A paradicsomot karózni kell,nincs sok,6 tő,meg a balkon paradicsom,enni elég.
A menyem is nagyon lelkes lett,fent a teraszukon nevelget növényeket,balkonládában.
Ilona.
Reggel ettünk a tojáskrémből,most jutott nekünk is.1 hete csináltam,a fiam megkóstolta,megállapította hogy finom fel is vitte magával. :)Sokféle recept van,ez megtetszett.
Finomat sütöttél,régen sütöttem már én is.
Kukucs... 
A délután pihenéssel telt, gondoltuk, hogy elkezdünk nézni majd valami más sorozatot, mert vége lett az eddiginek... De elszundítottunk közben... Viszont jól esett a pihenés!
Ilona!
Már én is nagyon régen sütöttem zserbót, nálunk is nagyon szereti a férjem. Viszont én már nem dicsekedhetek sók dióval, mellőzöm is a sütéseket. De a palacsintából ettünk uzsonnára, jól is esett.
Remélem, hogy majd azért hozol a zserbóból legalább mutatóba!
Gratulálok a kocsi sikeres eladásához! ...
Lia!
Én éppen most voltam kint egy kicsit az udvaron, a levegőre vágytam. De újra erősödik itt a szél, gyorsan be is jöttem.
Bizony nagyon jó, ha van a háznál pár fontos fűszer. Például a tárkonyon és a snidlingen kívül szerintem fontos a lestyán, ami szintén évelő, és nagyon sok ételbe kell!
Az jó, ha a menyed is kedvet kapott, egészségesebb is, amit magunk termelünk, bármennyire is kevés. Meg annál frissebbet nem is lehet venni! 
Most már elköszönni jöttem vissza a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Szia Margitka!
Hozom a zserbót, kicsit elkéstem vele, mert közben összerámoltam.

Nagyon finom lett, befaltam 4 szeletet belőle. Remélem nem lesz gond éjszaka. A férjemnek is nagyon ízlik, jó hogy ezt választottam.
Jól tettétek, hogy pihentetek egy kicsit.
Most már én is elköszönök további szép estét kívánok Mindenkinek!
Lapok Previous 1 … 1,226 1,227 1,228 1,229 1,230 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás