Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,223 1,224 1,225 1,226 1,227 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok! Mindenkinek kellemes, szép és vidám napot kívánok mára is! 
Itt már adják a műsort a madarak. Amikor ébredtem, már akkor nagy volt a tere-fere. Az idő hasonlóan indul, mint a tegnapi. Rendesen be van borulva. Hideg nincsen, 16 fokot látok már most a kinti hőmérőn.
Ma főzni is kell, de csak szerencsére levest. Úgy beszéltük meg, hogy karalábéleves lesz a másodiknak pedig este vett elő a férjem a fagyóból chilis babot és töltött paprikát is.
Lehet még dolgozni kint és bent is. De előbb igyunk kávét. Az illatát már érzem!

Akkor most is hoztam későbbre:

Sziasztok.
Hazaértem,ma is kidolgoztuk magunkat,de szépen nyugiban tudtunk dolgozni.Ebédeltünk,egy kis pihenőt tartunk.
Margitka.
Köszi a kávét,egyet elvettem.Itt is borongós idő van,de nem esett semmi.Jó is a madárcsicsergésre ébredni,csak ne korán legyen az ébresztő.Nálatok szeretnek a fákon,jól érzik magukat.
Ilona.
Ügyesek vagytok,jöhet a jó idő.Lassan mi is felállítjuk a medencét,most Zsomborék sem terveznek utazást,ki lesz használva ha jó idő lesz.
Sziasztok!

Margitka!
Most jöhet a megérdemelt pihenés itt is és a kávé! Készen vagyunk, a vegyszerek betöltve, kiszintezve a medence. Tegnap negyedik töltöttük fel vízzel, ma reggel már korán kiment a férjem és kinyitotta a csapot.
A kiskertet tettem rendbe én is délelőtt. Még zeller palántát kell beszereznem, de már nincs kedvem most menni a kertészetbe, majd holnap.
Itt szép idő van, csak a szél fúj, így még jobban ki van száradva a kert. Én is locsolok minden nap.
Megnéztem két filmet majd beírom a címüket, mindkettő nagyon tetszett.
Lia!
Örülünk is neki, hogy végre össze van állítva. Van vele munka, mert mi a fűre tesszük és pontosan be kell állítani, mert a talaj azért annyira nem egyenes. A gyerekek is visszamondták az utazást, aminek mi nagyon örültünk. Természetesen ezt azért nem mondtuk nekik. Valahogy most nincs kedvünk, meg tartunk még mindig ettől a vírustól. Gyönyörű helyre mentünk volna Olaszországba, de majd jövőre, ha minden úgy akarja.
Mi nagyon szeretjük a medencét, ki is használjuk rendesen, pláne ha a gyerekek is itt vannak.
Éppen azt beszéltük a férjemmel, ha ez tönkremegy, akkor mélyebbet veszünk. Vannak már 122 cm-ek is, akkor még nem voltak mikor ezt vettük.
Kukucs, sziasztok!
Lia!
Itt ebéd után, miközben néztük a sorozatunk mai részét, volt egy kis eső. Na nem sok, de talán egy kisebb öntözésnek megfelelt.
Az jó, ha lazább napjaitok vannak, ezt ki lehetne bírni mindig, igaz! 
Ilona!
A kedvenc virágom a rózsa! Csodás a mai kosárral, finom színe van! 
Jól haladtok a medence feltöltésével! Látom, hogy Liáék is ezt fogják tenni hamarosan!
A férjem figyelmeztetett, hogy ma lejár a vajas tészta felhasználási ideje, ami még a hűtőben volt. Mivel nem akartam már lefagyasztani, gyorsan elővettem, kisodortam és sütöttem sárgabarackos és szilvalekváros kifliket.
Hoztam a kóstolót:

Szia Margitka!
Jaj de guszták, már vettem is belőle szilvalekvárost, köszi! Ez jó ötlet volt a férjed részéről!
Most jöttem be, kint ültünk az udvaron és gyönyörködtünk a kertünkben., közben hallgattuk a rigókat.
A víz hőmérséklete 14.5 volt, most már azóta 17.5 fokos lett, szépen melegedik.
Juj,én is kérek.De jó ötleteket ad a férjed,Te meg el is készíted.
Ilona.
Mi is kint ültünk eddig persze kártyáztunk,szép idő lett.Most szt találta ki Zsombor hogy menjünk biciklizni,nem fárad le az edzésen,alkut kellett kötni Vele,holnap megyünk. ![]()
Sziasztok újra!
Ilona!
Akkor nagyon kellemes délutánotok volt! A víz is melegedik a medencében, ha jön rá a melegebb idő és a napsütés, még gyorsabban eléri a megfelelő hőmérsékletet, aztán lehet is fürödni!
Lia!
Jól telt Zsomborral az idő nálatok is. A kártyázást én is mindig szerettem már gyermekkoromban is. Na és a bicajozás is jó dolog. Aztán ha meg is ígértétek, akkor be kell tartani holnap! Hajrá!
Mi pedig nagyon belejöttünk a sorozatnézésbe. Igazán szórakoztató ez a "Szeress most!" Csak eszembe jutott, hogy elköszönök, és még megnézünk egy részt.. aztán fürdés.
Én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
A mai reggel egy kicsit talán kellemesebben indul. Most 12 fok van, és már nem csak felhők vannak az égen. Elég jól néz ki a föld, így ma nem is kellett még öntözni.
Reggel ma első utam a konyha volt, gyorsan készítettem vajban sült májat, a fiam és én is nagyon szeretjük. Most hűl. A tea is készen van, és már megtálaltam a reggelihez.
Természetesen a kávénkat megittuk már a férjemmel, amit Ő főzött ma is. Így a legfinomabb!
Leves van mára így csak másodikat kell kitalálni... még nem egyeztünk meg abban, hogy mi is legyen...
Viszont itt a kávé későbbre is:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét jövök érte később.Itt is gyönyörű idő van,a férjem permetez.Én majd takarítani szeretnék,meg ami jön szépen sorban.Finom reggelitek lesz.
Szia Lia!
Az idő alkalmas most a kinti munkákhoz. Mi is akarunk kint, de bent is dolgozni. A férjemnek más kell reggelire, Ő sajnos nem szereti a májat, már szellőztettem is egy jó nagyot, mert még a szagát sem bírja, de gondolt ránk tegnap is, amikor a Tescoban bevásárolt, vett nekünk... de még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy Ő megy a boltba egyedül...
Takarítani itt is kell majd, de csak a reggeli után.... Neked is jó munkát! 
Na kész a rakott krumpli, mindjárt csinálok egy kis császármorzsát is kölessel.
A bodzaszörp is le lett szűrve, és tesztelve is van már, ízlik a fiúknak! ![]()
Itt egy kis kóstoló:

Lapok Previous 1 … 1,223 1,224 1,225 1,226 1,227 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás