Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét ebéd után vettem el az egyiket! Csak nem volt időm jönni nagy munkában voltunk. Reggel addig beszélgettünk, hogy 9 óra is elmúlt mikor meggondoltuk magunkat irány Miskolc.
A férjemnek annyira tetszik már nagyon régtől a hortenzia hogy elmentünk megnézni a nagy kertészetbe. Mert ugye a telefont nem vették fel, előtt hívtuk ne menjünk potyára! Hát nem volt semmi szép virág csalódtam is ebben a kertészetben. Elmentünk a többi nagy áruházakba gyorsan, lehet hogy ott majd lesz. De sehol sem volt, olyan ami kellett volna.
Így vettünk 30 db tiroli muskátlit, tuját, azáleát. Gyorsan hazajöttünk, aztán ebéd és most fejeztük be az ültetést.
Kicsit csalódtunk, de ami virágokat vettünk beültetve, helyére téve szépek.
Nagyon finomat főztél mára! A bodzaszörp finom valamikor én is csináltam. Nem szoktál csinálni a citromfűből is szörpöt? Én abból csináltam már több alkalomkor, van a kiskertben. Csak az a baj, hogy sok cukor kell bele és a férjem nem meri inni A cukor miatt.
Lia!
Nem mondunk le a hortenziáról! Máshol kell beszerzünk majd. Lengyelben is gyönyörűek voltak Gdyniában, Danskban ott is kedvez az időjárás nekik. Nem győztük csodálni, onnan jött már régen hogy kell nekünk is ez a virág. Csak sajnos törpét kaptunk eddig.
Köszi, hogy írtad a nevét ennek a fajtának.