Sziasztok!

Ide értem délutánra én is! Reggel elmentünk Miskolcra bevásárolni. Igyekeztünk mert 9-12-ig meg kellett mindent oldani amit beterveztünk. Szilveszterkor voltunk utoljára az Auchanban. Nagyon jó volt vásárolni, mert nem voltak sokan! Már jól is esett egy kicsit körül nézni. Ott tudtunk venni a medencéhez vegyszereket stb. még ami kellett. Talán ha ezek nem kellett volna, akkor még most sem megyünk Miskolcra. Igaz tankolni is ott szoktunk ha már bemegyünk.
Meg is tudtunk venni mindent, ami fontos volt, de így nagyon hamar elszalad az a pár óra hossza. Még azért lehetett volna körülnézni egy kicsit. Zeller palántát nem sikerült venni, majd körülnézek itt hátha van.
Annyira éhesek voltunk mire 1 óra utánra hazaértünk! jó hogy volt levesünk meg kivettem 4 töltött káposztát a fagyóról, igy volt ebédünk is. Ebéd után lepihentünk hát el is szundítottunk, szerintem elfáradtunk rendesen! Furcsa megint kimenni távolabb az otthontól! Jó sok változást láttunk mikor mentünk csak néztünk szét, mennyi minden megváltozott. Átalakítottak sok mindent!
Margitka!
Szépen kikelt a sóskád! Én sáfrányt vetettem az is szépen növekedik. Sajnos itt sem esett semmi eső, mi is locsolunk, mert semmi nem marad meg.
Lia!
Sajnálom, hogy az eper kipusztult. De rávezettél engem is a nagy titokra, ha mondhatom így! A leandereink kint voltak az udvaron, valamennyi meg a kinti terasz szélére volt kirakva. A kert végén lévő szomszédunk apósa eljött permetezni, és most jöttem rá, hogy lepermetezte a mi leanderünket is. Közel voltak azok a leanderek, amik elszáradtak. Mi meg azt hittük, hogy fagyok voltak és lefagytak! De most jöttem rá igazán, ahogy olvastam hogy jártál! Ez pontosan úgy néz ki, mert valamikor én egyet lepermeteztem, nem néztem meg hogy gyomirtót kevertem vízzel! Megégett a levele!!