Szia Ilona
Csodás csokort hoztál ma is!
Tegnap gondoltam Rád, reméltem, hogy csak a munka miatt nem értél rá benézi. Akkor jól tippeltem, szorgalmasak voltatok! 
Különben mi is többször beszélgettünk, de telefonon a szomszédokkal, mert mostanában csak így "találkozunk". No meg e-mail-ben... Kértek valami hivatalos lapot kinyomtatni, és persze elbeszélgettünk...
Nagyon ügyesek voltatok, akkor várom majd a fotódat is, ha lesz időd berakni. Én ma nem sütöttem eddig... van itthon fagyi, de végül túró rudit nassoltunk délután a fiammal. A férjem nem evett, azt mondta, hogy Ő rétesre gyúr, segít is, csak csináljuk meg... Na valóban így lett, már sülnek is a meggyes-mákos rétesek, és egy túrós-citromos mazsolás is nekem.
... De ezt már muszáj is volt elkészíteni, mert lejárt a felhasználási ideje a napokban... nem is volt könnyű már bánni na tésztával... bevallom, hogy el is felejtettem, hogy vett a férjem réteslapokat...
Már biztos elkészültél a rántott hússal is, és ettetek, ugye!
A hársfán még csak most kezdenek a bimbók jelentkezni, de jó nagy a lombkoronája! Remélem, hogy nem lesz gond a fával.. mert képzeld el 2 napja a harkály kikopogtatta mind a 2 lyukat, és kigurultak a tömések! Na most tegnap a férjem csemperagasztóval és kis apró csempével újra betömte... ha harc, akkor legyen harc! - mondta! 
Most már valóban van egy kis színem, nem vakítok a fehérségtől... tavaly ilyenkor azért már barnább voltam, de többet is voltam a napon...