Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... Ma is sorozatnézés folytatás következik. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,212 1,213 1,214 1,215 1,216 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönni jöttem... Ma is sorozatnézés folytatás következik. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Elköszönni jöttem,ma szinte egész nap pihentem.Holnap munka,reggel korán megyek.
Margitka.
Használd sokáig jó egészséggel az új vasalódat,sok mindent én is házhoz rendelek,sok utánajárástól megkímél,főleg most.
Finomat vacsoráztatok,mi szendvicset sütöttünk Zsomborral,természetesen ma is volt társasjáték és kártya is
Ilona.
Örülök hogy jobban vagy,maradjon is így.Még szerencse hogy van ez a net,egy picit enyíti az unokák hiányát, láthatjuk, beszélhetünk velük.
Jó pihenést kívánok Mindenkinek.

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Látom, hogy még voltál itt este. Akkor már Te is készülődhetsz a munkába. Csak nagyon vigyázz a mozgásokkal! Remélem, hogy javul a derekad! 
Ma korábban ébredünk, igaz, hogy este előbb lefürödtünk, és el is aludtunk hamar... Bár az éjszaka most is olyan meg-megébredős volt... De a reggeli kávéval kezdtük most is a napot, és máris frissnek érzem magamat! ![]()
Köszi, a vasaló szuper jó, nem voltam nagy vasalós eddig, csak amit nagyon muszáj volt, azt vasaltam ki eddig, de tegnap még kedvet is kaptam hozzá, a maszkokat is átvasaltam újra! ... Ma főzni kell, krumplileves lesz, a második pedig túrós csusza.
Milyen jó, hogy Zsombor így szeret veletek lenni, ez Nektek is jó, és Ő is jobban elfoglalja magát!
A melegszendvicset mi is nagyon szeretjük. Még akár reggelire, uzsonnára is szuper.
Akkor ide is hoztam a kávé utánpótlást:

Kukucs... 
Már túl vagyunk az ebéden. Utána a kertet is körbenéztük. Kellemes az idő, jó volt kint a levegőn. Bár a szél fújdogál egész nap.... Mindjárt kezdődik a sorozatom, amit nem hagyunk, már nagyon hozzászoktunk... meg ráérünk, és jól is esik ilyenkor a pihenő.
Mindenkinek további vidám napot! 
Sziasztok!

Margitka!
Már délelőtt akartam jönni de most meg a másik unokákkal beszélgettünk. Nagyon jók ost ezek a beszélgetések!
Közben főztem is, borsólevest, grízes tésztát. Nálatok is finom volt az ebéd!
Még mostam is kétszer, lehúztam az ágyneműt is. Reggel sütött a nap gondoltam jó napos idő lesz, ha még nincs is annyira meleg. Hát hideg lett, elborult még most is. Remélem megszárad a ruha, ha nem akkor behozzuk,.
Felétek jó az idő?
Lia!
Mi is szeretjük a melegszendvicset, jó reggelre, vagy estére is. De jó hogy ott van Zsombor nektek! Úgy látom szeret Ő is társasozni, meg kártyázni!
Ez a net nagyon jó, mert legalább látjuk, hogy jól vannak és megnyugodhatunk! Még az alvás is nyugodtabb és jobb!
Sziasztok.
Végeztünk mára,nyugiban dolgoztunk.Egész megszokom hogy nem kell minden nap menni dolgozni,rossz lesz visszaállni, remélem szeptemberig nem is kell.Voltam vásárolni, ebédeltünk,jöhet egy kis pihenő.
Margitka.
A férjem ma a kutyáknak főzött,ebéd után szétosztottam, betettük a fagyasztóba.Itt eléggé fúj a szél,nincs valami jó idő. Holnap nekem is kell valamit főzni,de hogy mit, még nem tudom.Tegnap szendvics sütővel sütöttünk kenyeret,nagyon szeretjük.2 szelet kenyér közé teszem a szalámit,sajtot,be a szendvics sütőbe,rácsukom a tetejét,jól összepirítja,jobban szeretjük mint a melegszendvicset.
Ilona.
Épp beszéltük a férjemmel,Zsombor a 11 év alatt nem volt lent velünk annyit,mint most,mióta itthon tanul,nincsenek játszó társak.
Finomat főztél,a férjem sajnos egyikért sem rajong,én mindkettőt nagyon szeretem
Na bekukkantok most már én is! 
Ilona!
Ma is illatos orgonával jöttél! Imádom! Sajnos nálunk az idén kevesebb virág van, talán kicsit jobban meg lett vágva a bokor, és a fenyő is eléggé árnyékolja. De azért van virág itt is. ![]()
De jó, hogy így tudtok Ti is beszélgetni az unokákkal! Ők is biztos nagyon örültek, igaz! ![]()
Ja de szeretem a grízes tésztát, de mindig akkor ennék, amikor megemlítitek. ![]()
Nálunk sincs nagy hőség, de a szél az eléggé fúj reggel óta, viszont most megnéztem, már 15 fok van az árnyékban.
Lia!
Reggel mit gondolsz, hogy mit ettünk? ... Mire mentem ki a konyhába, a férjem már el is készítette: a melegszendvicset! Nagyon finom volt!
... Emlegettelek is! .. Különben Gáborék is pont a szendvicsütőbe készítik.
Szerintem is nehéz lesz a visszaállás a munkahelyeken. A nagy fiam is mondta, hogy kibírná, ha csak ritkán kellene beutaznia Pestre...
Zsombornak is nagyon hiányoznak a pajtásai, még szerencse, hogy Veletek ilyen jól el tudja tölteni a szabadidejét! 
Na,akkor azért csuklottam reggel. ![]()
Egészségetekre a finom szendvicset.Nálunk is meg volt a ma délutáni játékidő,társas és kártyázás.Szendvics is készült,mi most nem ettünk.
Kitaláltam a holnapi ebédünket,Zsombor súgott,tökfőzelék,sűlt hússal, és valamilyen leves.
Lia!
Azért remélem, hogy nem sokáig csuklottál! A szendvicsek gyorsan elfogytak! Nálunk is mindig nagyon kelendő! 
Finomat talált ki Zsombor!
... Itt is lehetne már valamilyen főzelék, de a nagy fiam nem szereti a tököt, mást kellene kitalálni... Na majd meglátom. Krumplileves és tészta is maradt még holnapra...
Mi meg nagyon belejöttünk a sorozatok nézésébe... Aztán megettük a maradék franciasalátát. Finom volt. De már kellett elővenni kenyeret, mert 2 napot kihagytam a sütéssel... Ugyan van még a fagyasztóban, ha szükség lenne rá hirtelen... Talán holnap már újra nekiállok valamilyen kenyér sütésének... 
Nem,nem sokáig csuklottam. ![]()
Most a héten eddig csak húst ettünk,igazán én is valami könnyebbet szerettem volna.Lehet hogy lesz még káposztás tészta,talán pénteken.
Reggel kimegyek a piacra,utána lesz főzés.
Jó pihenést kívánok
Lia!
Én is úgy vagyok a hússal, ha sokáig eszünk egymás utáni napokon, akkor nagyon kívánok már egy húsmentes napot!
Akkor jó vásárlást a piacon holnap! Aztán finomat főzzél! ![]()
Én is már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok! Mindenkinek kellemes, szép napot kívánok mára is! 
Ma szintén lesz teendő bőven, és elintézendő is majd később a városban. A frissítő kávénkat már megittuk.

Bár már süt a nap és 10 fok van, a szél úgy látom, hogy mindennapos lett nálunk... De ettől azért lehet kint dolgozni majd.
Még összegyúrok egy adag tésztát kenyérnek, de nem sürgős, mert van maradék tegnapról.
Akkor lehet szorgoskodni ma is!
Itt a kávé későbbre:

Lapok Previous 1 … 1,212 1,213 1,214 1,215 1,216 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás