Válasz: Társalgás
Kukucs...
Én is itt vagyok. Mi is elbeszélgettünk Gáborral ma megint. Nagyon jó lenne már találkozni, de sajnos ez még várat magára...
Ilona!
Te is finomat sütöttél, képzelem, hogy mennyire várta a férjed, hogy tesztelhesse! ![]()
Igazán nagy dicséret illeti az unokádat! Megdolgozott a képekkel! De jó lehetett Neki is látni a Ti örömötöket, amikor megláttátok a munkáját!
Ami a postást illeti, szerintem is csengethetett volna... gondolom, hogy Ő meg szeretne minél előbb túladni a leveleken.. de ez a dolga...
Sajnálom, hogy megint gondok vannak a pajzsmirigyeddel. Bizony a gyógyszerre szükséged lesz, feltétlenül szerezzed be holnap! Jobbulást kívánok Neked!
Lia!
Köszi a fotót a tortáról! Nagyon szépre kidíszítetted! Képzelem, hogy milyen nagy örömet szereztél vele, amikor meglátták! Nagyon finom is lehetett az eperrel! ![]()
Akkor játszatok sokat Zsomborral! Remélem, hogy a derekad kicsit már jobb, vigyázz Magadra!
Én délután már porszívóztam, rendet raktam idelent... majd holnap fent szeretnék takarítani... ma már nekem sincs kedvem semmibe sem belefogni...