Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Elég is volt reggeltől, jó hosszú műszak volt! Jó pihenést kívánok!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Lia!
Elég is volt reggeltől, jó hosszú műszak volt! Jó pihenést kívánok!
Margitka!
Biztosan gyártja a mézeseket Ancsa! Reméljük hogy megmutatja miket alkotott!
Nem hallottad a hírt hogy meghalt Halász Judit? Vagy csak kacsa az egész?
Ilona!
Igen, szép formás a fa, amit sikerült kiválasztani... én is nagyon szeretem a fenyőillatot a lakásban az ünnepekkor. ![]()
Mi élő fát sosem vettünk, mert eléggé meleg a lakás, ez nem is jó a fáknak... megszenvedik szerintem... aztán utána a kiültetés is elég bizonytalan lehet, megmarad-e? 
Nektek mindegyik élő fa megmaradt utána? 
Ilona!
Az előbb visszaolvastam, amikor Ancsa tegnapelőtt beírta, hogy már összegyúrta a mézeseknek a tésztát... és, hogy pénteken lesz a vásár... az meg ugye éppen ma van... Na kíváncsi leszek rá, hogy mit alkotott? 
Halász Juditról nem olvastam, szerintem ez kacsa lehet.... ha igaz lenne, akkor már tele lenne vele az internet ...
Most utána is néztem: Manapság annyi hülyeség kering az interneten,
Margitka!
Ezt olvastam már én is hogy mennyi hülyeséget írnak, találnak ki!
Igen, ezt én is olvastam hogy készül Ancsa a vásárra, na dolgozik akkor gőzerővel.
Bocsi, nem jól írtam! ...eleinte vettünk kétszer élő fát, de azt vissza is vittük. Utána mindig vágott volt, amit kinéztünk azt vágták ki!
Most elköszönök, mert hívást várok Svájcból, ott dolgozik a Levente fiam keresztanyja és jön haza karácsonyra, szeretné ha találkoznánk. Szlovákban lakik, Szepsiben, oda megyünk majd hozzá!
További szép estét kívánok Mindenkinek!
Ilona!
Aha, most már világos... A vágott fa illata nagyon kellemes lehetett, ha frissen vágattátok ki, akkor tovább is megmaradtak a levelek rajta... Én is reménykedek, hogy sokáig szép lesz a fa, a mai friss vágásnak tűnik, de van még idő karácsonyig...
Akkor remélhetőleg megérkezik a telefonhívás is. Biztos jó lesz találkozni majd karácsonykor. ![]()
Én is követlek, mert most már nézzük a tévét... Nektek is nyugodt estét továbbra is! 
Ma még Klári sem ért rá benézni, nem is csodálom, hiszen Rá is nagy szükség van a családban. ![]()
Elköszönök mára.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,szervusztok!
Alig birtam visszaolvasni,két napja nem voltam,és annyi minden történt.
szóval,a helyzet az,hogy megint nem tudtam belépni két napig,még az útvonalat sem találta a Goggle,amit Margitka külön nekem csinált,irtam is egy e-mailt Margitkának,hogy megint le vagyok tiltva,de ma vettem észre,hogy saját magamnak küldtem el...úgyhogy ezért nem tudtatok rólam,semmit.Ma reggel pedig ,mint ha mi sem történt volna,simán bejött a Fórum....
A vásár jövő pénteken lesz,16-án,egy kis jótékonysági koncerttel egybekötve,a mézeseket kisütöttem,34 darab lett,most hétvégén szeretném bevonni fondanttal,közben folytatjuk a diópucolást,Atti a héten megtört egy hatalmas vödörrel,Ica ma jön és csak tisztítjuk...
Tegnap a szüleimnél is voltam benn,nem jó hirem van,sajnos apu telefonált a kutyamenhelynek,a Pufi kutyát el kell vitetni....eddig is nagyon vad volt,de két napja nem enged be az udvarára senkit,nem engedi megkötni magát,morog,vicsorog és nem tudnak átmenni rajta a másikhoz,Fülihez hogy enni adjanak neki,meg vizet és a fás kamrába is a Pufi udvarán keresztül kell menni....Apu már rég nem megy be hozz,ha nincs megkötve,anyu szokta megkötni,de most már neki sem engedte és ahogy ugrált,felfejelte az anyu állát,most fáj neki...már anyu is megijedt tőle,olyan vad lett...apu szerint valamit fogott és bevitte a házába,azért nem enged senkit a közelbe...Én már rég javasoltam nekik,hogy vitessék el,mert kezdettől fogva nagyon vad kutya volt és ne várják meg mig megharap valakit,még a chippet sem tudta az orvos betenni neki,mert nem mert bemenni hozzá...túl veszélyes két öregnek egy ilyen.Füli is elég ,ő már öreg és nyugodt volt mindig is,olyan kutya ,amelyiktől el lehet venni a csontot is ,de ez ...anyu sír,mert sajnálja,ugyanakkor fél is már tőle,rá is morgott és vicsorgott,úgyhogy nem mernek bemenni...csak hétfőn tudnak jönni a kutyások...nem szeretnék a szüleim helyében lenni,mikor elviszik,mert pici kora óta nevelték fel,és szerették,de az utóbbi időben,nagyon elvadult..Nem tudni miért?És rettentő ugatós,a szomszédokkal is volt már több probléma miatta...
Szóval,Atti szeretne elmenni a koncertre,meg a vásárra,pénteken,én meg nem,mert nem szeretném látni a saját mézeseimet,hogy veszik-e vagy sem?Meglátjuk mit csinálunk,mert Atti azt mondja ha tudunk segiteni akkor tegyük meg,a koncertbelépő is megy a cicák javára és lesz tombola is,azok közt ,akik a belépőt megveszik...
Tegnap kivettem este egy csirkét,ma szeretném megsütni egyben,zacskóban,Ica dél fele jön,addig még a fondantot is be akarom gyúrni,majd holnap diszitem a cicákat és zacskózni fogom,vettem szép kis fényes kötözőszalagot,hogy karácsonyi hangulatot adjak nekik.
Megyek beteszem a topikomba ahogy eddig állok velük...
Legyen nagyon szép a hétvégéje mindenkinek.
Ja itt nyoma sincs hónak,ma 2 fok van,pluszban,és melegeket mond,7 fokos maximummal...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Akkor megint gond volt ezek szerint a szolgáltatóddal... mert itt mindenki jött rendesen... De örülök, hogy csak eddig tartott, remélem, hogy nem lesz még sok ilyen hiba náluk...
De aranyos kávét hoztál? én is mindjárt megiszom a magamét, már érzem is az illatát. 
Tehát a jövő héten lesz a vásár... Jó sok lett a mézesekből, mindjárt benézek a konyhádba... Akkor lesz még dolgod a díszítéssel...
Aztán a dióval is lesz munkátok... én is belekezdtem, de lassan haladok... tisztítani mindig magam szoktam, mert még véletlenül sem szeretném, ha hibás lenne benne, attól elromlana az egész süti, ha belekerülne... Jó munkát majd Nektek Icával! 
Sajnálom anyukádékat a kutya miatt... Én is mindig attól tartok, hogy anyu kutyája ne bolonduljon meg. Ő egyenlőre nagyon vigyáz Rá, de az idegenekre haragszik, meg rám is, mert én meg nem barátkozom vele...állítólag csak haverkodni akar... de én meg nem...
Attinak igaza van, el kell menni... szerintem meg nagyon izgalmas lenne azt látni, hogy milyen kapós is az a mézes, amit Te készítettél! 
Nálunk sincsen semmi csapadék, de itt hideg van, -3 fokot mutat a hőmérőnk...
Ma főzni is kell, gulyáslevest tervezek, és valami főzelék lesz... talán borsó?... ezt még egyeztetem a fiúkkal...
Na most már tényleg megiszom a kávémat!
... Aztán nézem a leveleimet is....
... Na közben meg újra kellett indítani a gépet a frissítések miatt.... 
A reggeli után mindjárt neki is álltam főzni... Most lett kész egy nagy fazék gulyásleves...
... Már feltettem a finomfőzeléket főni, borsó és sárgarépa lesz most csak benne... A sütő pedig melegszik a kolbász megsütéséhez....
Na megyek is vissza a konyhába...
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Este nem kellett ringatni,hamar elaludtam, szerintem úgy ébredtem ahogy lefeküdtem.
Túl vagyunk az ebéden Zsombor velünk van, húslevest főztem oldalast sütöttem és buktát. Most egy kis pihenő, Zsombor és papa elmentek aludni de Zsombor meglógott.
Margitka.
Finom ebéd készült nálatok is,érdekes hogy én még finomfőzeléket nem főztem.
Ancsa.
Sajnálom a kutyust,de tényleg kell valami megoldás mielőtt nagyobb bajt csinálna.
Sziasztok!
Csak bekukkantok majd később jövök!
Lia! Nem beszéltünk össze itt is bukta volt, meg túrós lángos. A buktából csak 6 db-ot sütöttem annyi tészta maradt, azért lett bukta belőle, azt most meg is ettük.
Itt pocsék idő van, ködös nyirkos a levegő! Nem ilyen szép mint ezen a képen van!

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás