Válasz: Társalgás
Sziasztok újra!
Lia!
Akkor nálatok több csapadékot kapott már a föld, majd szépen beindul minden! Megnéztem az előrejelzést, egy kevés csapadékot holnapra és holnaputánra is jeleznek... de ez nem jelent semmit, nem mindig jön be... Én drukkolok, hogy holnap megússzátok, és sikerüljön a bográcsozás! Gondolom, hogy Zsombor is nagyon várja!
A rizses hús is nagyon finom tud lenni, én gyakran készítek rakott rizst, azt napokig szívesen meg is esszük. ![]()
Ilona!
Látom a gyöngyvirágra átváltottál, kedves kis illatos virág, én is nagyon kedvelem! Gyönyörű a kosárban! ![]()
Még mi is várunk esőt.. ha nem lesz, akkor napközben még a zöldbabot is elvetjük. Tegnap este ugyan már a férjem tett egy tálba vízbe magot, azt ma mindenképpen szeretnénk a földbe juttatni.
Hú de izgalmas pillanat lesz ez a levélbontás a Skype előtt! Gondolok majd Rátok!
Nálunk kész az 5 literes fazékban a palócleves. Már a tésztát is kifőztem. A gombát megtisztítottam, a férjem megcsinálja a szószt hozzá.
A lazítással én sem értek egyet, és nem is fogok igazodni hozzá továbbra sem... Szerintem is több lesz a beteg sajnos...
A kovászos kenyeret már reggel bedagasztottam, mindjárt megnézem, hogy át lehet-e gyúrni, ha szépen megkelt, teszem is utána a formába kelni... De nem sürgős, mert ebédre van még maradék, ezt majd csak utána sütöm ki valamikor... Minél többet hagyom pihenni, annál szebb lesz. ![]()
Most pedig itt is porszívózás következik.
Akkor hajrá!