Sziasztok újra!
Ilona!
Ó de gyönyörű tavaszi csokort hoztál ebéd előtt! Köszönjük! 
Tényleg nem beszéltük meg a levest. De már nálunk is régen volt, lett is egy nagy fazékkal, holnapra is bőven maradt. Hú de nagyon finom lett a túrós palacsinta is, de még kakaósat is töltöttem be kávéval keverve, mert a fiúk azt is szeretik. Persze mindezekre tejszínhab is került. Hát alaposan bekajáltunk ma is. 
Jaj egész meghatódtam, amiket írtál az unokádról, tündéri gyerek igazán! 
Lia!
Te is korán keltél ma. Csini lehet a frizurád!
... Akkor még virágokat is sikerült elültetned, szépül a kerted! 
Ízlik a gyökérkenyér mindnyájunknak, de ezt csak akkor sütök, ha nagyon ráér a kenyér, mert sokat kell pihentetni a tésztáját. Bár az igaz, hogy félre lehet tenni, és pihentetni. De tegnap a férjem keresgélt a neten, és talált egy egyórás gyors kenyér receptet valahol... Reggel amikor láttam, hogy bizony kevés a kenyér, gondoltam, hogy gyorsan összedobom. Igaz lehetett volna a fagyóból is elővenni szeleteket, mert van ott is tartalék, de azokat hagyom más napokra... Valóban szuper a recept, délben már vágtunk is fel belőle a leves mellé. Mindenesetre hagyok belőle holnapra is, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz másnaposan!? DE most nagyon finom, ropogós héjú házi kenyérke lett. Ízlett mind a hármunknak! Le is fotóztam amikor megsült. Egy picit a két oldalán megrepedt, de ami a lényeg, hogy FINOM! :
...itt a szeletek belőle.
Na és tényleg 1 óra alatt el is készült! De a holnapi reggelt várom, hogy milyen lesz a maradék...