Válasz: Társalgás
Margitka.
Majd csak hétfőn megyek dolgozni szerencsére,minden rosszban van valami jó is.
Majd figyelem én a medvehagymát,ha lesz veszek.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,203 1,204 1,205 1,206 1,207 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Majd csak hétfőn megyek dolgozni szerencsére,minden rosszban van valami jó is.
Majd figyelem én a medvehagymát,ha lesz veszek.
Lia!
Tényleg igaz ez a közmondás. Akkor most lesz egy hosszabb szünet a munkában. Legalább együtt lehettek a családdal! Na és az sem utolsó dolog, hogy az otthoni munkákkal is előredolgozhatsz. Meg tulajdonképpen a pihenést sem árt! 
Sziasztok!
Margitka!
A füvet lenyírta a férjem szépen összeszedve minden gaz holnap viszik. Ma én is még jól levágtam a száraz részeket a leanderről, majd kihajtanak, később fognak virítani. Nekünk is volt sárga rózsa, de az is kipusztult. Nagyon sajnáltam, jó nagy virágokat hozott, és illatosak voltak.
Micsoda gyönyörű virágokat hoz a medvehagyma! Jól elszaporodott.
Közben délelőtt csak elmentünk virágot venni. Hagyományos paraszt muskátlit vettem, állókat, piros színűt, mellé lobélia került . Ez más muskátli mint amit a teraszra vettem. Neked is volt ilyen tavaly. Na most már ezt is felraktuk, a sárga kerítésen jól mutat.
Egy vagyon volt ez is, pedig csak most öt ládával van feltéve.
A szomszédasszonyom mondta, hogy a férje elment földet venni, most 1.900 Ft volt 40 l. Na ez már a nyereség, ott vette ahol én a muskátlikat. A másik szomszéd egy másik kertészhez ment, ott 1.600 Ft volt 40 l. Egyébként kb.776 Ft 50 l-es a Auchanben!
Nagyon kihasználják ezt a helyzetet a kereskedők, én kegyetlenül megbüntetném őket! Ez olyan mint Pesten a csirkemell ott is 3.000 Ft/ kg volt? ..ha jól tudom. Még szerencse , hogy nekünk volt itthon föld.
El is fáradtam mára, már porszívózni nem volt kedvem. Most már csak pihenünk.
Lia!
Finom ebéd lesz holnap Nálatok! Mi sütni szeretnénk ha jó idő lesz hétvégén. A férjem vett oldalast, meg szalonnát. Már nagyon megkívántam. Jó lesz ha csak hétfőn kell menni dolgozni, kicsit pihenhetsz!
Szia Ilona újra!
Akkor Ti előre vagytok a fűnyírással, ügyes volt a férjed! ...
Ma én is levágtam a leandereket, jó alaposan... szerintem nálunk nem is fog az idén virágot hozni... de annak is örülnék, ha megmaradnának. Na majd kiderül...
Akkor nálatok szépen alakul a virágokkal való díszítés. Mi még várunk vele, május elején talán veszünk is. Én egyelőre nem akarok kimozdulni sehova sem... Nekünk szerencsére van olyan föld, amit kirostálva tudunk felhasználni, erre nem költünk.
De tényleg nagyon sokan kihasználják ezt az időszakot, sok pofátlan ember van.
Most már mi is csak pihenünk...
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Nagyon kellemes, és lehetőleg nyugodt napot kívánok mára is! 
Már csütörtök van, csak úgy repülnek a napok! Jelenleg 5 fok van, de 18 lesz, ha igaz. Már dolgozik a mosógép, körülbelül 10 perc múlva mehetek is teregetni az udvarra. Mára van még maradék mindenből, nem kell főzni és sütni sem. Ma is sokat szeretnék kint lenni a kertben majd.
A kávénkat megittuk már miután lejöttem, mert ugye a férjem mindig beelőz. De nekem odafent van feladatom, a hálkószobát rendbe rakni, és a mosógépbe is bepakoltam, mielőtt lejöttem.
Akkor kávé! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Többet szeretnék én is kint lenni az udvaron ma. Szép idő van, annak örülök hogy nem fúj már a szél.
Nekem ma másodikat kell főznöm, de nem tudom mi legyen. Na addig majd a férjem kitalál valamit,.
Most nyírtam meg a haját, mert tegnap már nem volt kedvem, elment fürdeni én meg közben gyorsan porszívózok. Utána hajat mosok legyen ideje megszáradni. Majd áttörlöm a két nagy szobai ablakokat mert beverte az eső és nagyon csúnya.
Mindig találunk valamilyen munkát, nem lehet unatkozni. Neked is jó munkát, majd jövök!
Sziasztok.
Jöttem én is kávézni,látom hagytatok nekem is,köszönöm.
Nekem is dolgozott a mosógép,már száradnak a ruhák,megfőztem holnapra és utána az ebédünket,mára még van káposzta azt esszük.Holnap reggel fodrászhoz megyek,festeni kell,utána jó lenne levágni a füvet mert szombatra nem valami jó időt mondanak.Az ablakot nekem is kellene törölgetnem,nem tudom de állandóan poros,nem régen pucoltam át őket.Sütni kellene valamit,kenyér is fogytán van,majd kitalálom hogyan tovább.
Sziasztok újra!
Az ebéden túl vagyunk, most nemsokára kezdődik a sorozatom mai része. Egy kis pihenő jót fog esni.
Ilona!
Csodásak ezek a rózsaszínű tulipánsorok! Gyönyörű szép a látvány! Hihi, és még a csizma is olyan színű, mint a tulipánok!
Nálunk azért jár a szél, de az idő nagyon szépséges! Jó odakint.
Na és hogy döntöttetek? Mi lett ma a második? ![]()
Én is akarok ma hajat mosni, este a férjem megmosta a haját, én fáradt voltam, ezért ma majd délután fogom a film után.
Lia!
Látom, hogy Te is benéztél ebéd előtt!
... Akkor holnap megint szép lesz a hajad színe, egész megfiatalodsz! 
Már itt szépen megszáradtak a ruhák, de majd csak a film után hozom be, addig is jól kiszellőzhetnek!
A fű lenyírása még itt is várad magára, de majd csak hozzálátunk. mindig másba fogunk bele..
Nekünk még mindig van kenyér, de holnap már én is sütök.
Sziasztok!
Margitka!
A másodiknak lábatlant sütöttem , ez töltelék a sütőben sütve! Elég is volt a levesünk után. Én is mostam kétszer meg is száradt szépen kint.
A porszívózás kész, por is le van törölve, ablak megtisztítva ennyi volt mára. Még egy kis pihenés után a két nagy leandert még jobban megmetszem, hamarabb fog hajtani.A száraz ágak nem kellenek, abból úgysem hajt ki. De mára már elég volt a munkából.
Lia!
Csinos frizurád lesz holnap! Az ablakom húsvét előtt volt pucolva, de ez a szél annyira sok port fújt rá. Tiszta homályos volt az ablakom a portól. Ma volt kártya parti?
Ilona!
Már behoztam a ruhákat, utána megmostam a hajamat, és kimentem a napra. Csodaszép az idő még most is! De most már bejöttem, mert a Skype-re akartam ránézni... az a családi üzenőfal!
... Aztán itt ragadtam a gép mellett...
Finomat sütöttél, az tartalmas lehet.
... Ügyes voltál, ha minden betervezett munkával végeztél is eddigre! .. A leandereket én is alaposan visszametszettem tegnap, majd figyelem, hogy mi lesz belőle, mikor kezd hajtani? Én még eddig nem vágtam meg...
Tegnap este még kisütöttem egy gyökérkenyeret én is. Még van belőle, szép hézagos lett, és finom. De mi jobban szeretjük a formában sült kenyeret, mert abból könnyebb pirítóst és a melegszendvicsnek is jobban szeretem készíteni a forma miatt. Ezért úgy döntöttem, hogy holnap, ha sütök, akkor majd formában teszem a sütőbe.
Megmutatom, ilyen szelve:

Lapok Previous 1 … 1,203 1,204 1,205 1,206 1,207 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás