Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, egyet el is vettem! Mennyi sok finomságot hoztál! Jaj de guszták, most végig tudnám kóstolni. Nagyon ügyesek vagytok, én olyan lusta vagyok ma.
Aztán a mai mozgás is megvolt, a pingpongozással! Jól tettétek, hogy kint pihentetek a jó levegőn. Itt is szép volt az idő. Én a kiskertben ültettem egy kis petrezselymet, hogy legyen zöld kéznél.
A húsleves szép lassan fő, mellé tarját sütök a sütőben. Most áll a fűszerekben egy kicsit, majd ezután teszem a sütőbe.
Tegnap jót Skype-tunk a gyerekekkel, voltak kirándulni, és élménybeszámolót tartottak. Küldtek egy csomó képeket is. Megmutatta az unokám milyen studiót rendezett be magának az asztalon a szobában! Minden van, ami szükséges a feleléshez! Jaj de jót nevettünk, a műszaki dolgokhoz van érzéke!
Lia! Ti is jót bográcsoztatok tegnap! Az idő jó volt hozzá! Hű de megkívántam most a szalonnát! Már mondogattam is a férjemnek, hogy lehetne sütni itt is valamelyik nap.
Virágot nem vettem, elmegyek majd a másik kertészetbe is. Sok minden volt, szépek, de valahogy nem jött össze. Egyik nagyon magasra nőtt volna, a teraszra nem jó, a másik sok szemetet csinál a kis sziromlevéllel! Vagy én vagyok már bogaras!!!
A muskátlik is szépek voltak, de nem volt olyan szép piros belőle. A rózsaszín is szép volt, de ha kiszívja a nap, akkor csúnya. Már volt nekem, de olyan mintha kopott lenne. A teraszon meg egész nap erős napsütésnek van kitéve.Inkább erős színeket szeretnék, ha még kikopik az erős napfénytől, akkor is van még színe.