Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,197 1,198 1,199 1,200 1,201 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
A reggelünk ugyan ma is hideg, most csak 1 fok van, de ha igaz, akkor 21 fok lesz napközben... azért ez a nagy hőingadozás megviseli a szervezetünket... De ma még eső sem lesz, kint lehetünk majd a friss levegőn, ez azért jó! ![]()
Ebédre csicseriborsó levesünk van bőven, ma csak tojásos nokedlit készítek friss salátával, amit imádunk mindannyian! ![]()
A kávézáson már mi túl vagyunk.
Ide is hoztam:

Na bekukkantok most már egy kicsit. 
Nagy a csend a mi kis fórumunkban. Az ebéd utáni sorozatnézés is megtörtént nálunk. Aztán körbejártam a kertet, csodás idő lett mára is.
Ma is sütöttem kenyeret, de tegnap a férjem kapott már élesztőt a Tesco.-ban, ezért ma nem teljesen kovásszal készült a kenyérkénk. Megspóroltunk 2 órát vele, mert 1 dkg tiszta, friss élesztőt is dagasztottam a tésztájába.
A tojásos nokedli is nagyon finom lett! Jó sokat csináltam, maradt bőven, ehetünk délután is, de még holnapra is marad belőle szerintem. Van még saláta is, majd délután megmosom, és az ecetes lébe teszek annyit, amennyit meg is eszünk.
Itt a maradék:

Sziasztok.
Na itt vagyok végre én is.Reggel mennem kellett,kaptunk egy pár darab maszot,azt kellett intézni,utána vásároltam,sok idő megy el a várakozással,sok helyre egyenként lehet bemenni. Férjem az udvaron a követ tette rendbe,nem régen végeztünk.
Margitka.
Micsoda véletlen,nálunk is tojásos nokedli volt,salátával.
Aprítottam bele a húsvéti sonkából,megpirítottam,úgy kevertem össze a nokedivel,nagyon finom lett.Nekünk is marad holnapra,lehet füvet vágni.
Szia Lia!
Mi most nem régen jöttünk be a kertből. A fiam vett egy akkumulátoros fűkaszát, hogy a folyópartot majd azzal lehessen nyírni. Kipróbáltuk, nagyon jó, és elég könnyű, én is teszteltem.
Már meg is vacsoráztunk. Én nagyon rászoktam a zöld félékre. Szedtem megint sóskát, zsenge fokhagymát és medvehagymát is, bár az már eléggé bimbósodik... Azt ettem egy kis szalámis kenyérrel... Most mást nem kívántam. ![]()
Finom lehetett a tojásos nokedli Nálatok is, jó gazdaggá tetted! 
Ebéd után lefotóztam a konyhaablakban a begóniát, tele van virágokkal:

Margitka.
Most jó idő van a kinti munkákhoz.
Szép a begónia,még bent van,nem tetted ki?
Lia!
Féltem ezt a begóniát, hiszen a Gáboréktól kaptam a szülinapomra... és éjjel és reggel is fagy volt még!
.... Vagy kibírta volna szerinted? Én inkább várok még vele...
Szerintem se tedd még ki,majd május elején ráérsz.Nekem a horteziát kapta meg a fagy,talán túléli és megmarad.
Sziasztok!
Csak bekukkantok, mert megyek is a fürdőbe. Nem jelentkeztem, mert a férjemnek kb 11 óra körül eszébe jutott, hogy csatornát fel kellene rakni. Na ezzel most végeztünk 6.30-kor, de még holnapra is marad egy kicsi. Ma már mindketten nagyon elfáradtunk, nincs kedvem csak a fürdéshez és nyúlok is el az ágyban.
Holnap jelentkezem, majd mesélek.
További szép estét kívánok Mindenkinek!
Szia Ilona!
Én is csak elköszönni jöttem vissza már a géphez. Sorozatot nézünk, csak épp szünet van. Ti akkor jó nagy munkában voltatok ma! ... Holnap már nem lesz ennyi munka vele. Meg is érdemelitek már a pihenést!
Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
A mai reggel már kellemesebb, már most 7 fok van, és ha igaz, amit az előbb a tévében hallottam, 25-26 fokra is fel fog ma emelkedni a főmérséklet...
A reggeli kávézáson már túl vagyunk.
Ma még nem kell főzni, és még süti is van... Tudtam én, hogy elsokallom, de ezek olyanok, amik elállóak...
Holnap viszont már főzni kell. Majd a fiam kiválasztja mi legyen... borsó, vagy zöldbableves?... Másodikra lángosra gondoltam, van itthon kefir és már élesztő is! ![]()
Akkor ide is hozom a kávékat:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét,a középsőt el is vettem.
Ma a vízóra aknát szeretnénk rendbe tenni,utána füvet vágni.
Ma nekem sem kell főzni,holnapra gulyás levest rendelt Zsombor,sütni lehet hogy buktát fogok.
Lapok Previous 1 … 1,197 1,198 1,199 1,200 1,201 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás