Lia! Hezitálok! Ez a hó mennyiség elég ahhoz, hogy legalább ideig óráig fehérnek lássa az ember a tájat, és a közlekedésbe, meg a napi életünkbe se avatkozik bele. De. Ez csak nyomokban tartalmaz havat. Mégse az igazi. Már írtam régebben, hogy nem nagyon szeretem , mert nagyon nehéz tőle az életünk, mégis olyan hatással van a lelkünkre, hogy egyszerűen fülig ér az ember szája tőle. De ez a hó ami nálatok ma esett, ahhoz bizony nem elég.Remélem , hogy mai is a könnyebb napok közé tartozik majd.Érdekesek az emberek, mindig elgondolkozom rajta, hogy amíg mindenki nevelt magának jószágot, senkit sem zavart, ha vísított a malac etetéskor, vagy kukorékolt a kakas. Ma meg már annyira távol van az emberiség a természetes élettől, és nem is hajlandó elfogadni a környezetében azt aki így él. Tudom vannak olyanok, akik hanyagul bánnak a jószággal, de pl miért zavar bárkit is a kakas kukorékolása? Hisz szól néhányat , (zömében) aztán újra csendben van. Volt ugyan nálunk is renitens japi társulat, aki csak az ablak alatt szeretett kukorékolni. A szomszéd kutyája itt sokat ugat, de már annyira megszoktam a hangját, nem is hallom meg. Figyelembe se veszem. Ha a mienk beszélget éjszaka, arra viszont felébredek.
Margitka! Nálatok is a kisebbik a nagyobbik? Látod itt is így van. De azért a 22 centi már nem semmi. Ott már pipiskedhetsz. Én csak nyáron töltöm paprikába a húsgombócot, így se férek a fagyasztóba, nem rakok bele paprikát. Hihetetlen az ember egyébként sose elég az a hely ami van. Tavaly csak a fagyasztó szekrény volt , azt is beosztottam , most van hozzá a nagy láda is, mégis kevés a hely benne.
Icukám ! Micsoda képpel jöttél! Győőőőnyörű!Ha hiszed ha nem , épp ma beszélgettük Enikővel, hogy mi lenne velük , ha nem lennék itthon. Már felnőttek, mégis kell a segítség nekik. Ha dolgoznék az ő életük bizony nehezebb lenne jóval. Ildi pl nem tudott volna elmenni dolgozni. A gyár nem veszi figyelembe, hogy pici gyereke van. Időnként kell egy generáció, aki gondoskodik a többiről. Akár felfelé, akár lefelé.