Szia Ilona!
Mi is épp most vacsoráztunk meg hárman. Aztán a fiúk egyből kimentek a kertbe, csodálatos még most is az idő! Én is kimentem, de mindig benézek ide a
-re, hogy írt-e esetleg a Gábor fiam valamit amióta nem írunk ma... Mindig ott üzengetünk egymásnak. Hihi, pedig telefonon is beszéltünk reggel, de hiányolom Őket is...
Engem is nagyon bosszant, ha éjszaka nem tudom kialudni magamat, mert napközben nem is bírok egyáltalán elaludni...
Most medvehagymát és sóskát minden nap eszek, van, amikor 2-3 alkalommal is. Imádom mindegyiket A medvehagyma az szétterjed, a sóskának pedig igazán csak kevés hely kell, nekem is a fű mellett van 3 kis bokorral. Gondoltam is, hogy csíkban majd átültetem, úgy még kevesebb helyet fog elfoglalni.
Bizony nagyon rossz, hogy az ünnepekkor nem lehetünk együtt, de az egészség most a legfontosabb! Milyen jó lehetett látni, ahogy felelt a gyerek, jó ötlet volt a menyedtől, hogy felvett, és át is küldte Nektek a felvételt!.... Liáékra is sokat gondolok! Ők is nagyon szerettek volna együtt Lenni leviékkel... ez most sajnos lehetetlen... De van internet! Ennek is örülni kell most!
Na még kimegyek én is egy kicsit, annyira jó odakint!