Halihó Kislányok!
Bekukk én is.
Margitka! Fenyegetés nélkül is udvarias a párod, tudom, mindig mondod , hogy megdicséri a szép új frizurát. Az enyém a múltkor nemes egyszerűséggel közölte, hogy nagyon őszülök, csinálhatnék magammal valamit. Autóban ültünk, isten bizony hezitáltam , megálljak -e, és én száljak ki, aztán menjen haza ahogy akar, vagy őt tessékeljem ki a kocsiból. Meg is magyaráztam neki, hogy többek között ő az oka, hogy már ennyi ősz hajszálam van.
Lia! Nahát! Azt hittem , hogy ez a hideg idő javít valamit a fertőzések mennyiségén.Arra emlékszem , amikor beléptem ide közétek, akkor még készítettetek. Legalábbis kolbászt biztosan. Akkor nem egész disznót dolgoztatok fel, csak húst vettetek? Itt van egy hölgy, aki szokott venni hurkát, de a vastag bélbe töltöttből. Azt mondja , az az igazi. A párom is azt szereti jobban. De kevesen mossák már a belet. Fasírt már nálam is volt a héten, akkor krumpli főzelékkel.
Icukám! Ejha! Jó kis listátok volt mára. Na de fagyi van a képen? Brrrr! Hideg van!!!!
Ancsa! Jó ügyeskedést neked majd a mézesekhez. Kezd igazán jó kapcsolatotok lenni a doktornővel. Így szoktak kezdődni a barátságok.Jó pihenést neked.