Szervusztok,szép estét!
Egy napot hagyok ki,alig győztem visszaolvasni,annyi minden történt.
Tegnap igen későn értem ,mert még voltam szüleimnél is,vittem egy kis mikulás ajándékot,de mindig ,mindenhol ott voltak,sehogy nem tudtam odacsempészni,hogy ne vegyék észre,igy azt mondtam ki kell mennem a fürdőszobába és odavittem magammal,a gázkályha tetejére tettem,ott biztosan észre fogják majd venni.Hát igy is történt,mert mikor hazaértem,kisvártatva csörgött is a telefon,hogy anyu talált a fürdőben egy csomagot,ne tudják,hogy került oda,én hagytam ott:Mondtam nem én,a Mikulás volt biztosan!!
Persze akkor már tudták,örültek,mint a gyerekek...
Aztán itthon Attinak is csempésztem a bakancsába,ő reggel vette észre,kis apróság volt,ő is örült neki,Pocinak meg persze elkészültem az ágyikóval.Mi is kaptunk a szüleimtől egy olyan csatlakozóba dugható led égőt,ami forog és az egész szoba szines kis fénypontokkal van megvilágitva,nagyon szép,Atti úgy örült mikor meglátta most este,hogy ez milyen gyönyörű!
Sajnos a munkában most is nagy a hajtás,szerintem itt mindig is igy lesz,és ma még jó hideg is volt...nem érzett az a kis fűtés...épp mondtam is viccesen,hogy nekem itthon van a jó meleg lakás,és fizetem a drága fűtést,aztán egész nap ott ülök a hidegben...De csak lepereg róluk minden ,amit mond az ember nekik!
Hű jó sok diótok lett Margitka,nekem a bél szárad szépen és egyet kell értsek Klárikával,hogy igaz hogy nehezebb pucolni,de az íze tényleg sokkal finomabb az egyszerű diónak!
Ilona!
De csodás téli képet hoztál,nálunk ma nagyon hideg volt és felhős,de nyoma sincs hónak...
Közben megjött Atti is,úgyhogy megyek,mert vacsizunk,majd holnap remélem többet tudok leni,jövök haza egyenesen a munkából!