Sziasztok!

Margitka! Lia! Ancsa! Nagyon szépen köszönöm a születésnapi köszöntést!
Margitka! Ne haragudjatok de csak most van időm benézni! A hétvége nagyon zsúfolt volt, meg ahogyan látom a hét is az lesz. Raffaelló krémmel volt a torta megtöltve. .
A gyerekek nem jöttek haza, nem tudom mikor jönnek. Így csak mi ünnepeltünk most, ez a helyzet,csak mindenki egészséges legyen! Ez a legfontosabb most!
Rengeteg anyag jön a tanároktól, nem győzzük a gyerekkel csináltatni. Még a tesit is fel kell venni videóra, képeket is kell készíteni, aztán küldeni. Van olyan amit ki sem tudunk még bontani, többféleképpen küldik, és vissza kell jelezni, melyik a jó, amit ki tudtunk bontani. Még Ők is csak találgatnak, hogy lesz ez jó! Rengeteg feladat, minden tantárgyból. Az angollal nem sokat tudunk haladni, mi csak konyha nyelven tudunk, de jó hogy a gyerek ilyen ügyes megold mindent. Ezért is akarják, hogy minél hamarább otthon legyen.
Még ma nem beszéltünk a szülőkkel, csak tegnap este, ma mondják meg mikor jönnek érte. Mindkettőnek fájt a mandulája, már jobban vannak, de a gyereket elviszik hogy ott legyen velük. Őket nem tudjuk, hogy tudják megoldani az otthonról való dolgozást, ezt intézik ma.
Laciék meg tudják oldani, beszéltünk velük is, hogy hozhatják ide, ha nem tudnak megoldást.
Féltenek bennünket is, meg csak mi vagyunk nekik ha segíteni kell.
Most jöttünk haza, fodrászhoz is el kellett menni, a gyereket nyírták először papa haza jött vele én meg maradtam. Csak a boltba megyünk, meg a gyógyszertárba, de a gyerek mindig marad valamelyikünkkel itthon.
Látom Te is nagyon sok finomságot készítettél a hétvégére.
Lia! Most még Levente itt van, addig még a szülők jobban lesznek, féltik ne hogy visszaessen!
Ancsa! Örülök, hogy minden rendben van Nálatok!