Sziasztok,hazaértem én is!
Nálunk egyelőre nincs pánik hangulat,viszont a felvásárlások megkezdődtek,a nagyobb hipermarketek előtt kinn állnak az emberek az utcán és biztonsági őr engedi be őket,nem tömörülhetnek benn egymás hegyén hátán!
Én csak azt nem értem miért pont lisztet meg cukrot vásárolnak meg wc papirt,hiszen a lisztet sem fogják kiskanállal enni,ha eddig nem sütöttek kenyeret most fognak?A cukorból is elég ami a kávéba teába kell...Én a magam részéről nem halmoztam,nekem amúgy is mindig van itthon mindenből elegendő,vizet azt vettem egy 5 literest pluszba,meg tejet és ma narancsot is...Anyura ráparancsoltam nehogy menjen valahova vásárolni ,van neki otthon minden ami kell,van amiből még sok is...ha szüksége lesz valamire majd én megveszem és elviszem neki...az emberek itt fegyelmezettek nincs tömeg sehol,ma fizettem is a villanyt és kábelt anyunak,ott is egyesével engedtek be minket,nem lihegett senki egymásra...a kitolás csak az hogy olyan ragyogó ,csodás napsütés van,hogy kedvem lenne csavarogni,de azt azért mégsem teszem..most ez a legtöbb amit tehetünk ha otthon ülünk mig a virus elpusztul és nem ragasztja egymásra senki!Van itthon fertőtlenitőm,sűrűbben használom mint eddig,és mindenre jobban odafigyelek...többet nem tehetek..
Tegnap vettem hajfestéket is magamnak,holnap majd magammal foglalkozom ha már itthonra kényszerülök!
Ha még szigorúbb intézkedéseket hoznak elhozom anyut is magamhoz,ha tetszik neki ha nem!És itt tartom mig lecseng a dolog!Egyelőre neki ott az udvar,oda kimehet,szépen süt a nap,van egy kis padja kiülhet oda is...Nálam is nyitva tárva minden ,kellemes az idő...
Vigyázzatok Magatokra!