Sziasztok!

Margitka! Örülök, hogy szerencsésen itthon vagytok és jól éreztétek Magatokat! Jó időt fogtatok ki még ott voltatok.
A gyereknek a mandulája gyulladt be, a fele osztály már hiányzott. Azért erősödik a szervezete, mert jól bírta. Már jobban van, csak egy kicsit volt egy nap hőemelkedése. Nem tudom, hogy lesz jönnek-e érte, vagy bezárják az iskolát! Akkor marad a gyerek. A fiam és a menyemnek is fájt a torka, kicsivel jobban vannak, így csak vasárnap jönnek haza, a gyerekért, de mennek is vissza. A tortát megsütöttem, a krém is készen van, holnap díszítem. Most a helyzet miatt lehet, hogy nem nagyon ünneplünk, Laciék is a jövőhétre tervezik, de lehet hogy nem lesz belőle semmi. Mondtam, majd ha lezajlik minden, akkor megünnepeljük, ezért ne aggódjanak. Fő az egészség.
Lia! Hát nem tudom, hogy jönnek haza, csak lesz addig valami változás jó irányban?
Ancsa! Hát ez borzasztó lehetett, jó hogy le nem nyelted! A férjem is így járt, Ő sült kolbászt evett és abban volt benne, de megakadt a torkán. Majdnem lenyelte, alig tudta kiszedni.