Sziasztok! 
Hétfőn elutaztunk egy kis kikapcsolódásra, pihenésre Zalakarosra. Igazán jó időnk lett, gyorsan elrepült ez a pár nap. Ez a gyógyvíz jót tesz az ízületünknek. Na és izgatott bennünket az, hogy megnyitottak egy új sós vizes medencét is. A sós víz jó hatásairól már sokat olvastunk.
Örültem a fórumba hozott virágoknak és a kávénak is, most hogy olvastalak Benneteket! 
Lia, Ilona, Ancsa!
Aranyosak vagytok, hogy nem hagytátok most sem magára a kis fórumunkat! 

Lia!
Én is álmodtam már olyan, nem is régen, hogy nagyon szidtak... de jó is volt felébredni belőle!
Jó sok írnivaló összejött a munkahelyről, szerencse, hogy otthon is meg tudtad írni a kartonokat.
Finom ebédek készültek nálatok is. De sajnálom, hogy fejfájás is megkínozott... ez az idő hirtelen változása sokunknak nem jó... De örülök, hogy már jobb!
Szerencsére Zalakaroson nem volt eső, míg ott voltunk, így sétálni is tudtunk esténként.
Én is drukkolok, hogy tudjanak majd jönni hozzátok húsvétra a gyerekek! .. Remélem, hogy a derekad már jobb reggel óta! 
Ilona!
Bizony ma tiszta tavaszias az idő, nekem is már 2-szer mosott is a mosógép, mert ahogy hazaértünk, első dolgom a mosógépbe való pakolás volt... Már hoztam is be száraz ruhát! 
Örülök, hogy a férjed is jól van. De látom, hogy Te is szenvedtél a fejfájással! Na és a kis Levente is lebetegedett, de már jobban vagytok! 
Ancsa!
Olvastam, hogy a bevásárlás anyukáddal összejött... Milyen jó, ha ki tudod egy picit mozdítani otthonról! 
A vírustól már mindenütt tartanak... Bizony én sem akarok sokat menni olyan helyre, ahol sokan vannak...