Válasz: Társalgás

Sziasztok,megjöttem!
Hát nem úgy alakult megint a nap ahogy terveztem,munka után rohantam anyuhoz,hát a redőnyök leengedve,mozgás semmi,megijedtem hogy baj van ha nem kelt fel...nem is volt jól,szédült,és fájt a feje,meg a csontjai...a hátgerince...gondolom betett neki az időjárás.Úgyhogy gyorsan főztem kávét neki,meg is itta,még pizsamában volt,ágyban...délben..szörnyülködött is,hogy már ennyi az idő és ő még nem kelt fel...vágtam fát,behordtam kitakaritottam a kályhát és megraktam a tüzet,majd inditottam egy mosást,minden cuccát beraktam,mondtam úgysem mész sehova ma,holnapra megszárad minden,ki is teregettem.Persze volt csirkecomb a fagyóban,azt kivettem de addigra már felöltözött és megmosakodott,elmúlt a szédülése és a fejfájása is..lehet a kávé hiányát érezte meg...Úgyhogy majd ő süt combot,azt mondta,a vásárlást elnapoltuk!
Hazafele elkapott az eső megint...vettem egy darab akciós karajt és sütöttem hirtelen pár szeletet magamnak belőle,most ettem nemrég...pihenek,mert holnap megint munka...az eső pedig szakad...
A torta nagyon szép lett Margitka,biztosan finom is!