Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem vissza a géphez.... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,162 1,163 1,164 1,165 1,166 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönni jöttem vissza a géphez.... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt!
Úúúú,elaludtam,de úgy látom nem csak én!
Megébredtem,szakadt az eső,most is...kávézom és azt hiszem grizgaluska levest fogok főzni...Ennek az esőnek már nem akar vége szakadni?
ki sem lehet mozdulni...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Hú nagyon sokat voltam fent éjszaka.. Igaz, hogy amint lefeküdtem a fürdés után bealudtam a tévé mellett, de csak körülbelül 1 órát aludhattam... aztán utána nagyon nehezen sikerült csak újra elaludni... Reggel 6 óra előtt is csak arra ébredtem meg, hogy felállt az ágyból a férjem, és ment ki a fürdőszobába... Na akkor csak felkeltem én is... Épp indult a fiam is dolgozni Pestre... Csak integettem Neki, már a kaput zárta akkor...
Éjszaka itt is csepergett még az eső, de jelenleg már nem szerencsére... Ha igaz, akkor itt ma nem is fog... na majd elválik...
A kávé itt is elkészült már, mire lejöttem. Mindjárt én is megiszom.... mert még most is csak ásítozok...
Akkor kávé!!! 
Finom levest találtál ki mára. Jó munkát Neked is! ... 
Sziasztok!

Margitka! Köszi a kávét! Itt is be van borulva, de még nem esik. Tegnap sikerült mindennel végeznem. Kicsivel jobban van a férjem, de még mindig fájnak az izmok. Nem akar orvoshoz menni. Valahogy majd rábeszélem, holnap délután lesz.
Ma temetésre megyünk 1 órakor lesz, sajnos nem helyben. A szomszédban halt meg a mama 96 éves volt, szép évet élt.
Lia! Köszi! Kicsivel javult az állapota, nem is hagyok semmit csinálni. Nekem kb. 4-.5 napig tartott még jobban lettem ebből. Hogy megint mi ez most? Én is nagyon féltem a szemüvegemet, nem volt olcsó! Szerencse, hogy nem tört el a Tiéd!
Ancsa! Örülök, hogy jó hírekkel jöttél! Már mi is nagyon várjuk a jó időt, a hangulata is jobb az embernek!
Szia Ilona!
Csodás a mai virágos kép is, amivel jöttél! Köszi! Máris mosolygok! 
Szerintem is próbálj hatni a férjedre, jobb, ha mégis látja az orvos! Az azért jó, hogy te már jobban vagy! 
Részvétem a szomszéd néni elhalálozása miatt, valóban szép hosszú évet megélt. Sajnos temetésre senki sem megy szívesen, főleg, ha még nincs is közel, ahova menni kell... de ha muszáj... Jól öltözzetek fel! Itt egyre jobban erősödik megint a szél!
Mivel ma a reggeli után hamar elkészültünk a lecsós virslivel a tarhonyához... megnéztem a listát, ami már eléggé hosszú volt. Így át is mentünk Érdre a Pennybe. Sikerült mindent beszerezni, ami fel volt írva, sőt még más is a kezeink közé került.. mint mindig...
Na megint megállapítottuk mi is, hogy alig vettünk 2 kis szatyornyi dolgot, és majdnem elfogyott a 20 ezer Ft is, amit vittünk magunkkal. 
Most már elrámoltam, kifújom magamat, és lehet tálalni is az ebédhez...
Mindenkinek jó étvágyat a finom ebédekhez! ... 
Sziasztok.
Ma hamar hazaértem,nyugiban dolgoztunk végre.A holnapi ebédünk változott,gyümölcs leves és rakott krumpli lesz,már főzöm is a krumplit hozzá.Holnap a kutyát viszem fodrászhoz,olyan már mint egy kis bárány,akkor a bundája.
Margitka!
Szerencsére én jól aludtam,nekem a tegnapi éjszaka volt rossz,sokat fenn voltam.A férjem végül bent festegetett,az ablakpárkányokat festette át,szépek lettek.Holnap már dolgozhat kint.Péntektől megint jósolják az esőt.
Ügyesek vagytok,bevásároltatok,mindig akad ami hiányzik otthonról.
Ilona!
Részvétem a néni halála miatt,szép kort ért meg.
Talán ha jön a jobb idő,ritkulnak a betegek is,ez a meleg idő sem jó senkinek,szinte tél sem volt.
Szia Lia!
De jó, hogy hamar hazajutottál ma! Most megkívántam a gyümölcslevest... holnap főzök is! ![]()
Ügyes volt a férjed, hasznos munkát végzett odabent! ... Na akkor a kutyusnak is csini lesz a bundája holnap a fodrász után! ![]()
Megbeszélgettük a férjemmel, hogy miket is főzzünk, és süssünk a hétvégére, mert együtt lesz a család... A délutáni pihenőt követően úgy döntöttem, hogy gyúrok össze egy adag sajtos tésztát a sajtos tallérnak... Ez ugyanis szerintem az egyetlen sós süti, ami nagyon sokáig eláll, akár egy héttel előbb is lehetne sütni, amire kell... Először a holnapi nap volt bejelölve a naptárban a készítésének, de én már ma megcsináltam. A férjem meg nekiállt és sütögette, míg én a tésztából szaggattam ki a golyókat.
Hoztam kóstolót is ide:

Juj,de nagyon guszta,na erre lehet koccintani a hétvégén.Megint ügyesen összedolgoztatok.
Lia!
Bizony sós apró süti nélkül nem lehet igazán koccintani... Természetesen édesség is kell, de a sósra jobban esik a koccintás is majd! A fiaim is mindig mondják, hogy: "Ugye lesz sós!" ... Meg tulajdonképpen én is csak így tudom elképzelni, ha együtt vagyunk.
A férjem igazán aranyos volt, egyből jött segíteni, még nem is voltam kész a tészta összegyúrásával, de már készülődött, ott nyüzsgött körülöttem. ![]()
Túl vagyunk ma is a vacsorán már... most már csak lazítunk mi is.
Na megjelent Magyarországon is a koronavírus... most hallottuk a tévében... ![]()
Most pedig én már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt!
Na megkivántam ezt a sajtos tallért Margitkától,de amit a boltban lehet kapni az olyan papirvékony,hogy elvágja a szám szélét,és szétolvad,tapad a szádban...ilyen sütőm meg nincs...,igy csak nézegetem...
Kávézgatok,készülődöm,most ,jelenleg nem esik az eső,napközben sem fog remélem,mert már tele a hócipőm vele...pedig egész hétre mondják...
Majd jövök,legyen tartalmas napunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Bizony a boltban kapható sajtos tallérokat én sem tudom értékelni. Azért régebben, ha időszűkében voltam, vettem próbaként...de nem voltunk megelégedve vele. Ezért most már csak ezt vagyok hajlandó az asztalra tenni. Tulajdonképpen van munka vele, de megéri! Ezért is hálás vagyok még mindig anyukám volt szomszéd bácsijának érte, aki ezt elkészítette annak idején a dolgozójában... Már nagyon nagyon régi... acélból készült.. soha nem megy talán tönkre, több, mint 40 éve használom, előtte anyukámé volt.. Aztán anyunak készített a Nándi bácsi egy picit ennél nagyobbat, akkor én megkaptam ezt a régebbit. De nagyon vigyázok rá, mert ilyent nem láttam még azóta üzletben sem... csak hasonlóakat, alumíniumból.. de az azért nem ilyen erős, nem ennyire tartós...
Itt sem esik az eső, és csak holnaptól lesz újra, de akkor megint sok... Már este jöhet az új front... mondják épp a tévében is... Ezért én már be is pakoltam a mosógépbe a mosni valót...
Aztán lassan lehet is majd kiteregetni az udvarra! ![]()
Na de megiszom én is a kávémat már, utána jobban megy a munka is! 
Neked is legyen nyugis, de hasznos a napod! 
Lapok Previous 1 … 1,162 1,163 1,164 1,165 1,166 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás