Halihó mindenkinek!
Jól kimérgelődtem magam. Nyomtatni kellett volna, és a nyomtatóm félre húzott délelőtt egy papírt, azóta meg egyszerűen nem hajlandó nyomtatni. Csak áthúzza a papírt félig, ott megáll. Már a gutaütés kerülget. Ha legalább tudnám, mi a kínja, megcsinálnám, de folyton azt írja ki, hogy kifogyott a papír. De akkor amit behúz , az mi? A nagyanyám tyúkja?Brrr. Mérges vagyok.
Lia!
Megmondom őszintén , csalódott lettem volna, ha nem csinálsz semmit. Már vagy 5 éve itt vagyok(hihetetlen mennyi ideje , hogy elszaladt) de eddig mindegy volt milyen beteg voltál, a dolgodat akkor is megcsináltad!
Icukám!
A legtöbben sokban hasonlítunk egymásra.Nappal hajtunk, estére kidőlünk. Unokákat pesztrálunk, méghozzá boldogan hurrázva. Imádjuk a gyerekeinket, és a kertünket. Ezért is értjük meg egymást ilyen jól. Még ha sok embernek unalmasak is ezek a hétköznapok, úgy gondolom minket akik itt vagyunk ez kielégít. Nem vágyunk nagy dolgokra. Egy horkoló pasira magunk mellett, meg a gyerekeinket épnek egészségesnek látni. Nekem ennyi kell.
A vásárlásból mi sem maradtunk ki. Megvan a fenyőnk. Majdnem velem egy magas, és ugyan olyan dagi, mint én vagyok. Holnap ugyan onnan elhozzuk az Enikőét, meg az Ildikóékét is. Addig míg van miből válogatni.Ma nem főztem. Vacsira meleg szendvicset csináltunk, meg kakaót. Jól is laktam.