Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szerintem is jól áll a rövid frizura Neked is! Most is ügyes volt a fodrásznőd! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szerintem is jól áll a rövid frizura Neked is! Most is ügyes volt a fodrásznőd! ![]()

A csülköm,mosolygósra sülét,barna sörben,mustáros kencével..tegnap óta állt a levében amiben főtt...
a joghurt tortám is összeállt..

megérkezett az újabb véres-májas hurka rendelésem is,és van friss kolbász sütni.
Most látom, hogy mennyi finomság van itt a konyhádban! ![]()
Hozom a mai wokkaját,annyira finom lett,hogy a tányérokról pillanat alatt elfogyott,mielőtt még lefotóztam volna!
A joghurt tortának is sikere volt!
Ancsa!
Guszta lett a Ti ebédetek is! Na és a torta is kínálja magát nagyon!!!
... Nálunk is nagyon fogyott minden... Viszont most fogok csak vágni a keksztekercsekből... de már a linzereket már teszteltük mi is... ![]()

Mai vacsim:Sült krumpli,maradék sült csülök és piros káposzta
Hú Ancsa!
Ez nagyon jól mutat a tányérodon!
... Mi karácsonykor mindig készítünk párolt piros káposztát a húsok mellé. Most is így volt.. Te is reszelsz bele? 
Szia Ancsa!
Jaj de sok finomság van megint Nálad! A tegnapi vacsid nagyon guszta, most abból tudnék enni!
Margitka!
Mit reszelek bele?
Ancsa!
Jaj, bocsi, annyira siettem ezek szerint az írással... ALMÁT nem reszelsz bele? 
Én anélkül már el sem tudom képzelni a dinsztelt káposztát!
Nem,én nem szoktam!Csak köménymagot szórok rá,azzal dinsztelem és barnacukorral,a végén egy kis ecettel savanyitom.
Akkor eléggé hasonlóan készítjük... Te csak az almát hagyod ki belőle... Én azt nem hagyom ki már sosem... szerencsére állandóan van is itthon alma. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?