Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Csodaszép tavaszi idő volt ma nálunk is,imádtam!
Anyunak jó kedve volt,nem panaszkodott most semmire,délután kinait főztem és vendégeim voltak!
Este pedig filmeztünk!
szuper nap,hónapok óta legjobb!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,135 1,136 1,137 1,138 1,139 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok!
Csodaszép tavaszi idő volt ma nálunk is,imádtam!
Anyunak jó kedve volt,nem panaszkodott most semmire,délután kinait főztem és vendégeim voltak!
Este pedig filmeztünk!
szuper nap,hónapok óta legjobb!
Szia Ancsa!
De jó, hogy bekukkantottál... ma úgyis csak magammal "beszélgettem"... ![]()
Örülök, hogy anyukáddal is minden oké volt, a így még jobban sikerülhetett a napod otthon is!
Délután készítettem 2 rúd kókuszkrémes keksztekercset ismét. Még nem is teszteltük, majd most ha vacsizunk, akkor csak vágok belőle a fiúknak:

Na és gondoltam egyet és linzereket is gyártottam... mégpedig az angyalszem tésztájával, és szilvalekvárral ragasztottam össze:

Keksz tekercset kóstolnék én is!
Ancsa!
Na éppen megettük, amiket vágtam... de a kedvedért kimentem, és szeltem pár szeletkét. Gondolom estére ez elég lesz! ![]()

Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Köszi,be is nasiznám!
Jó éjszakát,kellemes pihenést mindenkinek!
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Itt hajnalban 3 óra körül kinyitottam az erkélyajtót a hálószobában, és akkor egy picit szemetelt az eső. De a szellőztetés után még aludtunk egy jót, csak 6 óra után ébredtünk fel újra.
Már a férjem megfőzte a kávénkat. Meg is ittuk, hogy frissebbek legyünk.

Ma vasárnap lévén főzni kell a húslevest. Második gomba, csirkemell és camberert sajt lesz grillezve... most rizs készül mellé csemegekukoricával bővítve. Ja és majonézt is csinálok hozzá.
Ancsa!
Akkor érdemes volt este hozni keksztekercset még, látom, hogy benéztél. Sőt még a versekhez is írtál!
Képzeld megmutattam a férjemnek a filmajánlóban azt a filmet, amit Ti néztetek... Aztán még a fiamat is rábeszéltem, és este meg is néztük közösen. Nekünk is tetszett. ![]()
Látom ma is én leszek az első a fórumban.
Ide is hozok kávét: 
Kukucs...
Lassan készen is lesz a mai ebédünk, leültem most egy picit ide a gép mellé.
Gyönyörű idő lett mostanra, pedig reggel egyre erősebben fújt a szél... tulajdonképpen már az is ébresztett fel.
... Természetesen ez ilyenkor igazán jó idő... annak ellenére, hogy még most is fúj a szél... de ez már nem vészes...
Ma .... 2020 02 02 .... van visszafele is! ![]()
Na és az, hogy indul a görög aludni ... ez is ugyanaz visszafele is.
Remélem, hogy mindenkinek kellemesen telik a napja! ![]()
Sziasztok!
Szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!

Margitka! Itt is végre gyönyörű idő lett. Már a közérzete is jobb az embernek! Finom ez a keksztekercs, én is készítettem két rudat de a gyerekeknek adtam. Mindenki végre jól van, a gyerek csak gyógynövényes szirupot kapott, nem kellett gyógyszert szedni.
Mi még csak most fogunk ebédelni, később reggeliztünk. Finom ebéd készült ott is.
Az unokák megkapták a félévi bizonyítványt, mindenből ötöst kaptak, plusz dicséretekkel! Jaj nagyon örültünk ennek a jó hírnek is. Igen érdekes a mai dátum! Majd később jelentkezek.
Lia! Voltál sokat az eszembe. Ti jól kifogtátok a szép időt a festésre, remélem mindennel készen is lettetek!
Ancsa! Neked gondolom megint szép hétvégéd volt!
Szia Ilona!
De szép hóvirágos képpel köszöntötted a februárt!
... Én még nem is néztem, hogy bújik-e már nálunk?
Gratulálok az unokáknak a szép bizonyítványokért! Igazán büszkék lehettek a gyerekekre!..
Finom is tud lenni a keksztekercs. Nálunk most a kókuszkrémes a kedvenc, ezért ismét azzal úgy készítettem el. Épp most nasiztunk, mert az ebédünk ma is nagyon finom, és laktató is volt, hogy utána senki nem kért édességet.
Mostanában többször készítek ételt camembert sajttal. Ma is ez készült ebédre gombával és csirkemellel együtt grillezve.

Szervusztok!
szépe estét!
Nekem egészen jól telt,két nap gyönyörű idő volt,igy anyunak is volt elfoglaltsága,és bár igaz hogy dolgoztam szombaton de délután már jól telt,anyuval többször is beszéltem,most este is figyelmeztettem a fürdésre,és igyekezett is,hogy megy vizet melegiteni!
Nekem pedig végre összegyűlt a pénzem és igy elmentünk a közeli elektronikai cikkeket árusitó boltba és végre sikerült vennem egy tv-t...Samsung smart,108 centis,akciósan ,kedvezménnyel,fel is lett szerelve a falra,úgyhogy ma már tudok este tv-t nézni is...eddig is fizettem a kábel tv-bérletét de nem volt tv-m...tavaly szeptember óta nem láttam semmi filmet,semmit infót!
Egyelőre csak a tv-funkciót állitottam be rajta,az internet kábelt nem csatlakoztattam,nekem ez igy teljesen jó!És annyira boldog is vagyok hogy a saját kezem munkájából vettem,nem közösen senkivel és egyedül az enyém!Igy az esték végre nem lesznek annyira hosszúak és unalmasak,hogy lefeküdjek már 7-kor,aludni...
Holnap megyek anyuhoz,de előtte be kell ugranom a polgármesteri hivatalba egy okiratért,ami még kell a közjegyzőnek,aztán szerdán lesz az aláirás...alig várom túl legyek rajta,annyira nyomaszt,utána fellélegezhetek,már amennyire lehet anyutól..bár most két napja el volt nyugisan és jó kedvű volt még este is!
Még sosem ettem camembert sajtot,valószinű mert nem tudom, hogy kell elkésziteni...remélem egyszer kipróbálom én is!
A hóvirágok már nálunk is kibújtak és a gerlék is udvarolnak keményen!a macskáimnak nagy élvezetet okoz hogy annyira el vannak egymással a villanydróton az ablak alatt,hogy észre sem veszik ahogy a macskák az ablakból lesik őket!
Szia Ancsa!
De jó hírekkel jöttél! Gratulálok az új tévéhez! Büszke lehetsz magadra, csak jó sokáig működjön jól!
Látom, hogy nagyon izgat az elintézendő papírmunka még, holnap már azzal is előbbre leszel egy picit... egykettőre szerda lesz, csak már azon is túl lennétek! ![]()
Na akkor anyukád is hozzájárult a jobb hangulathoz! ![]()
Tulajdonképpen mi is csak mostanában kezdünk hozászokni a camembert sajthoz. Pár hónapja vettünk csak először. Nem kell nagy tudomány az elkészítéséhez. Kibontod a dobozból, aztán sütőporos tepsibe teszed, és fűszerezheted kedvedre. Felső grillel 8-10 perc alatt el is készül. Én most bazsalikomos paradicsomos szószt öntöttem a sajtra és a gombára is... Amikor elkészült, csak utána sóztam meg. Így nem tudott kiszáradni. ![]()
Lapok Previous 1 … 1,135 1,136 1,137 1,138 1,139 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás