Megjöttem halihó,hát majdnem dél van nálunk mire hazaértünk.Erre sem számitottam,de olyan sokan voltak a hiperekben,pedig nyitásra mentünk,8-ra,a szél meg majdnem levitte a fejem úgy fújt,és még sapkát sem vettem fel,mert arra gondoltam,hogy kiszállok,bemegyek,kijövök,beülök, ennyi....csak hát be kellett pakolni a szatyrokba az autó mellett a kocsiból,addig bizony keményre fagyott a két fülem!
Azért találtam akciós dolgokat és amit felirtam nagyjából sikerült megvenni,persze Mamira is oda kellett figyelni,mert szegénynek bizony már nagyon zavaros az agya és ha nem figyelek többet is vesz valamiből,pl fogkrémet is kétszer akart venni...a listáját is mindig elveszem és én tartok észben mindent,aztán nyugtatgatom,hogy ezt már vettél,az is meg van,az még arrébb lesz,a pénztárnál elveszem a pénzt tőle én számolom le amennyit kell,igy meg nehezebb odafigyelni a magam dolgaira is...Atti meg akkora segitség a bevásárlásban hogy csak na...tolja a kocsit és úgy eltűnik,hogy mire megfordulok,már sehol nincs..úgyhogy el szoktam venni tőle,akkor eltűnik ő egyedül a sorok közt,elbámészkodik,aztán csak észreveszek ezt-azt belecsempészve a kocsiba...most pl,konzerv pacalpörköltet tett be,fogalmam sincs mennyire lesz ehető,de ő megkivánta,igaz én pacalt sosem főzök!
Na de végül is sikerült egy szép darab karajt is vennem,amit már lefagyasztottam az ünnepre rántotthúsnak,amihez még fokhagymás ,petrezselymes panirmorzsát is vettem,a csirkehúshoz,pedig zöldfűszereset.
Poci is kapott alutasakot és jutalomfalatot is,valamint vettem egy zacsi ,jutalomcsontokat kutyáknak is,mert Atti mesélte hogy szokott a dolgai során egy ház mellett elmenni,ahol van egy nagy fekete kutya és mikor az őt meglátja,fogja a tálacskáját a szájában és viszi oda a kapuhoz,tartja..na mondtam majd dobjon bele neki pár kis rágócsontikát,hogy fog örülni a kutya!
Ma reggelre készitettem egy adag krumplipürét ,egy darab sült kolbászt,hurkát,csirkecombot,aztán elküldtem anyósnak...valahogy nem hagy a lelkiismeretem...sajnáltam az öreglányt hogy lecsúszott róla,mert nagyon finom ám.És végül is megint az Atti hibája volt,mint annak idején a torta,mikor elejtette...mondtam ez volt az utolsó,ha ilyen lyukas az agya,nem úgy megy hogy elejtettem a tortát,csinálj másikat,megette a macska a kolbászt ,küldjél másikat,mert nem olyan világot élünk,hogy igy lehessen pocsékolni és ha ő ilyen felelőtlen,akkor viselje a következményeit egymaga!
Na most megreggeliztem ,másodjára,mert faltam pár falatot mielőtt elmentem vásárolni,tapasztalat,hogy ha éhesen megyek el,összevásárolok minden hülyeséget,amit nem is akartam ..
Most pedig keresek valami sütnivalót!