Válasz: Társalgás

Jó reggelt!
Tegnap igen elfoglalt voltam,munka volt délelőtt,jó korán indultam,mert hosszú az út odáig igy elmaradt a beköszönésem..
Anyuval is bajlódtam,múlt hét óta mióta kapta a nyugdijat egyfolytában hivogat meg keresi,meg azt állitja nem kapta meg...tegnap előtt hatszor hivott ezért,tegnap is kétszer egymás után...Állandóan holtra rémülve ,hogy Anikó nagy baj van erre a nyugdijjal...ő nem kapta meg...akkor elmondom neki,hogy de igen megkapta..de ő nem találja,mennyit kapott,hol van és ő nem érti ,persze mert szétpakolászta összevissza...hiába rakom egybe neki,folyton teszi,veszi dugdossa és nem találja a végén,csak mondjuk egyet, akkor az meg kevés neki,mert már nem tudja, hogy a többit hova tette...Viszont vásárolni volt megint..mert három adag húsleveshez való zöldség van a konyhában szépen szétporciózva...majd megint ott rothad meg ,és dobja ki..
Számtalanszor felébredek éjjel,és gondolkodom,eszem magam,hogy mit tudjak kezdeni vele,hogy tudnám megoldani hogy felügyelve legyen,viszont az idegenektől fél ,nem tudok mellé valakit fogadni..érdekes ,hogy mindig talál valamit amin lovagol napokig..igy volt a fürdéssel,amit egész jó megold azóta..hétvégén..akkor egy időben a számlák miatt ette az életem napokig,mielőtt kiküldték már napokkal előtte,hogy legyenek kifizetve?Napokkal után szintén,hiába mondom hogy már ki vannak...
Ma éjjel is voltam ébren többször,még Poci is tett egy lapáttal rá,mert éjjel hányt...felébredtem,kimentem feltakaritotam azt is éjjel 2 kor...
Jó lenn egyszer délig aludni mint valamikor régen....