Válasz: Társalgás
Katikám! Megegyeztünk süti fronton. Nálatok is jobbulást az unokának, most nem nehéz betegnek lenni, könnyen el lehet kapni. Most már tényleg elvonulok én is. Jó éjszakát mindenkinek!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Katikám! Megegyeztünk süti fronton. Nálatok is jobbulást az unokának, most nem nehéz betegnek lenni, könnyen el lehet kapni. Most már tényleg elvonulok én is. Jó éjszakát mindenkinek!

Szervusztok!
Hozom már a forró teát,a betegeknek,jaj a férfiakkal nehéz mikor betegek!Hát nem hiszitek el,de már 3 óra után beszélgettünk Attival,nem birtunk aludni,alig vártuk hogy 5 óra legyen...
Keltünk is.Nálunk hajnalra megint fehér minden,hull a hó!Ma folytatom a tennivalókat,tegnap megfőztem a gulyást,ma sütök a hurkából,kolbászból és csirkecombokat is készitek krumplival,ha jön Ica,ja meg süti....
Apropó hurka...a tegnap anyósnak küldött adagot Atti az udvaron kitette a motorháztetőre mig benn turkált az autóban,aztán bement a házba és szépen otthagyta...mire észbe kaptak a macskák már vitték a zacskót kolbászostól,hurkástól....még szerencse,hogy csak egy -egy darabot tettem oda,az anyjának,igy nem veszett kárba sok,de ha ennyire felelőtlenek voltak,másikat nem küldök,lefagyasztottam,nem macskaennivalónak szántam a drága finomságokat,azoknak karácsony volt,anyós meg nézze, ahogy megették....Nagyon mérges voltam!elmegyek érte útra,megveszem ,hazahozom ,elküldöm és ők meg hagyják, hogy a macskák megegyék,na nagyon sajnálom.Mondtam Attinak, aki epés úgysem ehet ilyesmit,csak mikor valami finomság van,olyankor nem epés az anyja sem!Na majd ha sütők magunknak,abból kap egy darabocskát,mi még meg sem kóstoltuk !Rossz vagyok?Lehet,de nem birom ha valaki pocsékolja az ételt!
Apu úgy örült neki,rögtön sütötték meg,finomságos,onnan meg egy köszönömöt sem kapok soha,na ez van,betelt a pohár!
Pfúúú,ez most kijött,bocsánat!
Na jobb ha megyek és kiveszem a combokat,hogy kiolvadjanak,ha akarok sütni!
Majd még benézek,addig is puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Klári!
Ha érzik, hogy feküdni kell, akkor azért nem kell az anyai szigor... De végül a Te fiad is ágyba bújt, remélem, hogy csak a fáradtságtól! ![]()
Kati!
Látom, hogy Ti sem maradtok ki a betegeskedésből... Esztikének jobbulást kívánok! 
A kávés sütikre visszatérve, nálunk nagyon is kelendő! ... Képzeld a férjem még a palacsintába a cukrozott kakaópor közé is szórt egy kevés őrölt kávét, amit én is megkóstoltam, és a fiamnak is nagyon ízlik... ![]()
Ancsa!
Köszi a finom teát, nálunk sem maradhat el a reggeli mellől!... Sőt délután is mindig iszogatunk valami finom teát! 
Hihi, mi pedig fél 5-kor kezdtünk el beszélgetni, de úgy elment az idő, hogy a férjem egyszer csak kiugrott az ágyból, hogy megy főzni kávét! ![]()
A hó szállingózás látványát megint irigylem... itt csak minimális szállingózott éjszaka, alig van nyoma.... mondjuk eső az ne is legyen...
Tökéletesen egyetértek Veled a hurka-kolbász ügyben... Hogy lehetett ennyire figyelmetlen Atti?
... Legalább a szüleid jól jártak, hogy ők már ehettek is belőle.
Akkor jó munkát mára is!
Mi pedig csak most fogunk kávézni...

Sziasztok!
Én is nagyon szép napot kívánok Mindenkinek a betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást.
Szerencsére elég jól aludtam,talán már a javulás útjára térek.
Klári!
Szerencsére holnap nem kell bent dolgozni,de nem is tudom mi a jobb mert itthon is elég sok munka vár.
Nem leszek szabad az ünnepekig,az ablakok meg még várják hogy megpucoljam.A férjem morog is velem,hogy nem tudok nyugton maradni.
Margitka!
Este elfelejtettem átállítani a telefonomat és reggel 6-kor ébresztett,de megnyugodtam hogy még pihenhetek egy picit.
Ancsa!
Jól megjártátok,akkor a macskáknak most volt a karácsony.
Kati.
Jobbulást kívánok az unokádnak.
Szia Lia!
Örülök, ha javulóban vagy, azért még vigyázzál az otthoni munkákkal! Először is jönnél rendbe teljesen, utána jobban menne a munka is! ... Igaza van a férjednek, első az egészség! 
Nem ártott volna, ha tovább alszol, de így, hogy maradhattál még az ágyban, tudtál kicsit pihenni. Remélem, hogy reggel óta is csak jobban vagy! ![]()
Mi reggeli után mindjárt elindultunk a városban. Volt pár elintézni valónk, majd 2 üzletbe is bementünk, mert vásárolni kellett... Aztán eszembe jutott, hogy az almánk is fogytán van, pedig fontos a sok gyümölcs... hát átugortunk Elvira Majorba, ami csak 5-6 perc kocsival. Kaptunk is szép almát, 160.-Ft/kg-os áron választottunk... Ugyan volt olcsóbb is, de azért nem kockáztatok, hogy hamar elkezdjen romlani... Most is csak egy szatyorral vettünk, majd ha fogyóban lesz, inkább veszünk megint frissen... Volt már, hogy úgy sikerült válogatni, hogy itthon meg is romlott pár darab... A legutolsó alkalommal nagyobb szerencsénk volt, egy szem sem hibásodott meg, és már csak pár darab van abból... Remélem, hogy a mostani is így lesz szemenként válogattunk, és olyan, mint az előző volt. 
Délután jól esett nekem is a pihenés... Aztán gondoltam egyet, és összedobtam egy kis zabpelyhes kókuszgolyót! ![]()

Lopok egy pár golyót a tányérról,aztán elköszönök,holnap vásárolni megyünk és más dolgom is lesz,megint korán fekszem,korán kelek...
Szép álmokat mindenkinek és további jó beszélgetést!
Pusszancs!
Ancsa!
Már mi is nasiztunk.
Most már meg is érdemled a pihenést! Holnapra pedig sikeres vásárlást, és jó munkát majd! Köszi a csodás rózsát is! Aludj jól éjszaka! 
Sziasztok!
Estére ideértem én is.
Margitka! Már vettem is ebből a finomságból, szerintem hamar el fog fogyni!l Elmondhatom hogy mára azért már jobban vagyok. Szerda reggelre nagyon keveset aludtam, már hajnalban nagyon fájt a fejem és be kellett vennem gyógyszert. Magamra húztam még egy paplant mert fáztam, lehet hogy volt egy kis láz is. Még mindig iszogatom a forró teát mézzel, na és a rubophent is. Az orrom már nem folyik de egy kicsi köhögésem van.
A fiad állapota javul? Szerintem ez egy hétig tart mire teljesen kilábalsz belőle.
Nekünk is volt délelőtt intézni valónk, aztán csülkös bablevest főztem, mellé egy kevés palacsintát sütöttem. Ti megint jó áron vettetek almát, jó hogy nincs messze.
Klárika! Biztosan nem figyelted kérdeztük Margitkával hogy van a dédpapa? Remélem nincs semmi probléma és boldogan unokázhat!
Ancsa! Gyönyörű megint ez a rózsa! Na jól megjártátok a hurkával, kolbásszal! Legközelebb majd jobban odafigyelnek majd, ha lesz legközelebb!
Lia! De jó volt beszélgetni egy kicsit tegnap! Remélem tegnaptól jobb egy kicsit és tudtál otthon haladni a munkákkal is.
Szia Ilona!
Már gondoltam Rád ma többször is, arra gyanítottam, hogy még nem lehetsz valami jól, ha be sem integettél... Éppen emlegettelek, nem csuklottál? 
Most jöttem be a konyhából, vágtam fel az almából szeletekre, és elosztottam hármunknak... Épp azt nasizzuk. Tényleg nagyon finom ez az alma, megérte az árát! 
Igen, javul a fiam állapota, bár azt még nem tudni, hogy később lesz-e még hőemelkedése, az előbb mondtam Neki, hogy 9 óra körül azért még mérje meg..
A Te Levente fiad már teljesen rendbe jött?
Akkor ma hasonlóan telt a napunk... Finomat főztél, és látom, a palacsinta ott sme maradt ki a hétre... 
Halihó mindenkinek! Befutottam én is.
Lia! Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Igaza van Margitkának, tényleg jó lenne kifeküdni azt a náthát.
Te Margitka! Azért gondolom te is tisztában vagy vele mint én, hogy épp egy orvosi aszisztensnek prédikálunk. Ha valaki , hát ő igazán tudja mi a dörgés. De akkor is igazunk van! Na és mi jár annak akinek igaza van? Na mi? Hát a szája. De juszt is elmondom neki, :Lia! Tessék pihenni! Mert nem gyógyulsz meg!
Icukám! A múltkor is olvastam a kérdést a papáról, de mivel igen tyúk ésszel rendelkezem , elfelejtettem válaszolni. A papa jól van. Olyannyira, hogy amikor haza ment, és meglátta az unokája a Mama utasítására honnan hordta be a tűzre valót nap mint nap, neki állt kiabálni mindjárt. Így úgy gondolom, jó állapotban ment haza, ha volt ereje hozzá. De azóta is behordja a tűzre valót, már nem kell neki segíteni benne. Pedig ajánlkozott a vejkó. Enikőék elvitték neki már kétszer is a csipetet, hagy lássák. Azon meg én kuncogtam jót, mert mondta Enikő, hogy a Mama végig fogta a gyereket, és rázta, meg paskolgatta a pólyán keresztül a popsiját, hátát. A lánykám meg kétségbe esetten nézte, a Mama kirázza a gyerekből a szuszt. Aztán a Papa reklamált, hogy igazán letehetné a Mama kicsit azt a babát, hogy más is hozzá férjen. Hááát így vannak. Szerintem jól. Finom ebédet főztél.
Nálam gulyás leves lett, meg tészta saláta, jó sok zöldséggel. Most ettem épp, jól is laktam mint a duda.
Szia Klári!
Látom, hogy egyetértünk, ami Lia pihenésével kapcsolatos.... Jobb lenne, ha teljesen kikupálódna... a munka meg mindig akad, nem kell azon rágódni... ha majd teljesen összeszedi magát, akkor kellene jobban nyüzsögnie!... na de nem kötözhetjük le az ágyba ilyen messziről, igaz!
Örülök, hogy jobban van a dédipapa, már én is érdeklődtem, ahogy Ilona is írta már... Aranyosan örülnek a kis Nórinak! ![]()
Te is finom ebédet főztél, jó laktatót! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás