Sziasztok!

Margitka! Tegnap jól megjártam! A férjem leszedte a kinti díszeket, én nem akartam csak ma leszedni bent a karácsonyfát. Inkább takarítással kezdtem a napom. Még ebéd után is folytattam, de a porszívózás közben a fát kicsit odébb akartam húzni, így kitörtem a tartójának a lábát, Hát csak ez kellett még mára! Felborult a fa, a szép üveggömbökből összetört pár darab. Na gyorsan felemeltem, de csak le kellett fektetnem, mert a férjem kint volt. Szóltam neki hogy jöjjön, mert segíteni kell. Így megint összetört egy pár gömb! Hogy le tudjam szedni a gömböket, a férjemnek fogni kellett a fát még gyorsan lekapkodtam. Fektetve szedtem le a világítást, na azzal megkínlódtam rendesen. Több órás munka volt, délután 5 köröl volt készen. De bizony csak utána vallottam be, hogy a bűnös én voltam, mert meghúztam a tartóját. Igaz nagyon gyenge a tartója, hisz elég súlyos feldíszítve a fa, kicsit lehetett volna erősebb lábazatot csinálni neki. Na most már vas lesz a talpazata, nem műanyag.
A végére még összerámoltam, port töröltem jól el is fáradtam.
Este meg 11 óráig fel voltam a képeket szedegettem össze, a gépem megint vacakolt nem haladtam semmire sem. De egy pár képem készen lett, majd beteszem. Ma meg ha időm engedi majd csinálom a többit.
Nagyon finom tortát vitt a szomszédasszony!
Lia! A múltkor lemaradt, nagyon guszta amit sütöttél. Jó ez a forma, gyorsan meg van vele? Örülök, hogy a fiadék sikeresen megérkeztek!
Ancsa! Használd ki a szabadnapot, pihenjél sokat!
Ancsa!