Sziasztok újra! Én is örülök Nektek!
Ancsa!
Te ma is szorgoskodtál otthon, amit már meg is szoktunk. Annak örülök, hogy így a telefonon való beszélgetés anyukáddal jól sikerült.. Akkor szerintem sem kell mindennap odamennek, ha már így feltalálja magát. Jó lesz ha már Ő is lenyugszik... 
Ma nem volt szél, így nem is éreztük, hogy csak +3 fokig emelkedett a hőmérséklet, és sütött a nap is! ... Délután ma csodálatos téli deres fotót hoztál! Nagyon tetszik!
Lia!
Én ma vettem 1 kg savanyú káposztát a zöldségesben. Holnap abból főzök töltött káposztát, mert se karácsonykor és szilveszterkor sem készítettem... a férjem pedig emlegette, hogy mennyire szereti.. Na holnap majd eheti!
Akkor a formával kapcsolatban jól tippeltem.... Mára volt betervezve a karácsonyfa leszedése, de a szomszédok mai látogatása miatt ez holnapra el lett napolva...
Ilona!
Hangulatos képpel jöttél ma is, köszi.
Ugye az nagyon jó, ha hozzászoktak a gyerekek, hogy jelentkeznek, amikor hazaértek.. Mi is így vagyunk ezzel.
... Na és a kocsi szélvédője is kész lett, most már csak ne legyen baja!
Most mentek el a szomszédaink, kellemesen telt a délutánunk Velük. Teri, a szomszédasszonyom még egy őszibarackos-mogyorós gyümölcstortát is sütött, és azt is felvágtuk. Nagyon finom volt. Persze fogyott az én süteményeiből is. Koccintottunk pezsgővel ... persze én az almaízű gyerekpezsgőből ittam.