Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nem régen érten haza,megint rengetegen voltak. Ebédeltem,máshoz nincs is kedvem kezdeni.Még a holnapot kell kibírni,aztán jön a hétvége.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,112 1,113 1,114 1,115 1,116 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Nem régen érten haza,megint rengetegen voltak. Ebédeltem,máshoz nincs is kedvem kezdeni.Még a holnapot kell kibírni,aztán jön a hétvége.

Sziasztok,nemrég értem csak haza,későn is indultam el,és ráérősen dolgoztam,meg anyunál is voltam...épp csak ettem,most pihenek,alapos munkát végeztem,hiszen hétfőn kezdenek az irodások,vége a szabadságnak!
Nálunk még minden rázva van,hiszen nekünk az Újév két napos ünnep.már a macskáknak minden kaja elfogyott mára,reggel már nem is tudtam adni nekik,szerencsére találtam egy non-stop boltot és még olcsó is volt az alutasak,igy sikerült nekik hoznom..
Anyunál mindent rendben találtam,láttam a listát amit irtam neki múltkor odarakta a telefon mellé,és figyelemmel kiséri,azt is amire nagy betűkkel kiirtam,hogy a gázt elzárni!
Holnap takaritás van betervezve nálam,és pakolászom el most már a karácsonyi diszitéseket,lim-lomokat...vége az ünnepnek!Talán én már a fát is elpakolom...meglátom..
főzni nem kell a héten van kaja elég,meg süti is!
Ma már csak zuhany és ágy a program...
Sziasztok!
Margitka!
Nekem még holnap sem kell főzni, vannak még maradékok. Én is összerámoltam egy kicsit, a fiamék jönnek holnap mert a gyerekeket viszik vasárnap vissza. Még vasárnap szülinapozunk, mert 11.-én van a fiam szülinapja, de most ha jönnek akkor megtartjuk, ne kelljen egy hét múlva megint jönni.
Készülök megint a torta sütéshez.
Lia! Mi sem bántuk meg, hogy elmentünk aludni, így a gyerekek is kipihenték magukat. Igaz volt itt is nagy durrogtatás, én nehezen aludtam el. A fiadék már biztosan meg is érkeztek Afrikába. Biztosan minden rendben lesz! Jó sok élménnyel tér majd haza, lesz miről mesélnie!
Ancsa! Örömmel olvastam a jó híreket! Csak így legyen most már ezentúl mindig! Nagyon megérdemled! Szépek voltak az ünnep napok Neked is, ennek örülök!

Jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtam és már kávézom,ma itthon teszek-veszek,van elég kis pakolászni,rendezgetni valóm,holnap anyus napom lesz ,főznöm nem kell ,egy csomó kajám és sütim is van még!
Legyen szép napunk,itt az első hétvége az évben!
Sziasztok.
A dolgozóból írok,nem tudom mi vár ránk,de holnap már hétvége.
Szabolcsék már Franciaországban vannak,még sok kilométer van hátra hogy odaérjenek.
Margitka.
Sok erőt kívánok a mai naphoz.

Haléi,itt vagyok!
Sokat gondolok Margitkára... ![]()
Már reggel elkezdtem tenni venni a lakásban,sikeresen el is törtem a piros paprikás üvegemet,dobhattam ki az egész drága füstölt porpaprikámat...Lecseréltem a függönyt,letörölgettem a szekrények tetejét takaritgattam,hogy holnap semmi dolgom ne legyen,és ráérjek anyunál lenni...meg kell várnom mig megmelegszik a viz és bemelegszik a levegő is a fürdőszobában,mert nagy a gyanúm,hogy ha eljövök hamarabb,egyszerűen elfelejt fürdeni,másnap meg eszi az életem telefonon hogy mikor fürdik már?Az ágyneműjét is le akarom cserélni,kimosni,holnap a gépet is inditom nála,mert ha én nem mosok,ő sem...azt mondja nem gyűlt még annyi össze...
Egész nap eszegettem,rágcsálok...üresitgetem a lábasokat a hűtőből,még a süti az, ami nem akar fogyni,pedig nekiálltam keményen...de nem tudok annyit megenni,nekem egy kocka és kész,több nem megy...kettő félét már elpusztitottam,de még mindig van két másik..
kaptam is,amellett, hogy sütöttem..bár most belegondolva egy kis kakaós csigát meg tudnék enni tejjel...persze mindig az kéne ,ami nincs...a pékhez meg nem megyek el azért...ma ki sem bújok,olyan zord az idő..
Hazaértem én is,rettenet mi volt a héten.Nincs erőm semmit csinálni.Enni,inni nem volt időnk,már szédelegtem a végén.
Igazán nagyon beteg kevés volt,de azért elhozzák a gyerekeket hogy nézze meg orvos,tud e menni jövő héten közösségbe.
3 orvos+a sajátunk.
Ancsa.
Ügyes vagy,sok mindennel végeztél,holnap nyugodtan mehetsz anyukádhoz.
Fú ,hát elképzelem milyen fárasztó annyi emberrel...elhiszem,hogy nincs kedved semmire...én is igy voltam mig a varrodában hajtottak,mire hazaértem még enni sem volt már kedvem...
ma meg egész nap rágtam,ettem,hol ezt,hol azt...

jó reggelt!
Jól aludtam,hiszen ma szombat van...a mai napot anyunál töltöm,sok a dolgom,a lakást kicsit rendbe szedem,mig melegszik a viz,de előtte reggelizem,nem tudom mikor érek haza...de végül is ráérek..az ágyneműt is lecserélem nála,és mosni is akarok...majd jelentkezem délután,addig is szép napot!
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Jól aludtam én is,régen fáradtam el ennyire.Délután is aludtam egy keveset.Már dolgozik az én mosógépem is,ragulevest főzünk,nehéz ételt most nem kívánunk.Délután számlákat kell rendezni,pihenősre veszem a hétvégét.
Megebédeltünk,közben főztem egy pudingos tejberizst,az lesz a desszertünk délután.Jöhet egy kis pihenés.

Hazaértem én is,sziasztok!
Lerendeztem a mára betervezett dolgaimat,hasogattam fát,behordtam,felsöpörtem,takaritottam kicsit anyunál,meg volt a fürdés is,és sütött csirkecombot magának,irtó hideg lett mire jöttem haza,lefagyott a kezem,zúzmarás és zord mifelénk most...hazafele vettem kenyeret és ásványvizet meg kaját a macskáknak...ettem is igaz jó későn,mert már 4 óra lett mire hazaértem...és egy adagot kimostam...most már pihenek és megiszom a reggelről maradt kávém..lehet nem lesz alvás,ilyen későn nem szoktam inni,de most jól esett!
Lapok Previous 1 … 1,112 1,113 1,114 1,115 1,116 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás