Szia Lia!
Örülök, hogy ilyen szép estétek volt. Olyan megható, ahogy Levi ragaszkodik Hozzátok. Ahogy olvastalak, majdnem elsírtam én is magamat.
Akkor még Nektek is nagyon vidám együttlétet kívánok! ... Gyorsan repül az idő... 
Mi is együtt voltunk ma még, nekünk sem kellett főzni... viszont ebéd után már nem sokáig beszélgettünk, Gábor ma visszament Pestre, de holnap délelőtt visszajönnek Bogival együtt, és már ebédelhetünk közösen újra.
Most van egy kis pihenőidő... Megígértem, hogy megint lesz kókuszos keksztekercs, a múltkor nagyon dicsérték... ezt majd még ma összedobom...
De van sajtos tallér, és kapucíner torta is, mert Gábornak megcsináltam, mivel a múlt héten volt a szülinapja, de akkor nem tudtam megsütni, mert épp Győrben voltunk anyunál a kórházban... ja és egy kis adag mézest is sütöttem... meg van bejgli is...
Ma húsleves volt és aszalt szilvával töltött pulykamell rizzsel, amibe kukoricát is kevertünk... és párolt vöröskáposzta is készült hozzá. Aztán holnap főzzük meg a halászlét, és sütjük ki a szűzpecsenyét...