Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Ancsa!
De nagyon bájos karácsonyi képet hoztál délután! ![]()
Akkor Te is szorgoskodtál ma megint! De jó, hogy már a sós aprósütiket is megtudtad sütni! Ügyesen megoldottad a gáz palack cserét is. Jól teszed, ha gondoskodsz anyukádéról is!
... Nekem még csak tervben vannak... De valószínű, hogy a sajtos tallérokat sütjük meg, a nagy fiam is fog segíteni majd... megígérte.
Holnap estére akkor vidám találkozást a téren a forralt borral! 
Igen, az ablakok is cserélésre kerültek.Összesen 17 darab nyílászáró cseréje történt meg... azért írtam is folyamatosan, hogy milyen nagy munkákban vagyunk... Tényleg sok a munka mert kiszedték a régieket, és csak behelyezték az újakat... természetesen úgy, hogy tökéletesen vízszintes lett minden... A lényeg, hogy hang és hőszigetelt minden. Eddig, ha elkezdett esni az eső, akkor a hálószobában hallottuk, hogy az erkélyen lévő tetőt verte... most semmi zaj nem hallatszik be. Idáig a párosan lévő 7-es útnál, ha reggel beáll aTesco-hoz a kamion, hozta az árut, mindig hallottuk,hogy tolat... Szerencsére már semmi nem hallatszik be. 
De az ablakok, ajtók melletti réseket bizony a férjemnek kellett kijavítani, rengeteg munkával, és fáradtsággal járt. Már a nagyjával készek vagyunk. Ma már a szegélyeket is ragasztotta fel a férjem délután...
Lia!
Te is ideértél! Tényleg jó ez az e recept. Majd én is rákérdezek a doktornőtől legközelebb, hogy lehetne-e... Csak használjon Neked is minden, hogy holnap még jobban legyél, és csütörtökön pedig gond nélkül elindulhassatok! Drukkolok Neked nagyon! 
Köszi, tényleg szuper az az új ajtó, ez alatt nincsen semmi rész sem, tökéletesen zár! ![]()
Akkor már csini a frizud is! ![]()
Igen, lassan elkészülünk, de nem sietünk már, a legfontosabbak elkészültek... A vásárlások is lassan rendben lesznek, de sütni még semmit sem tudtam eddig... Persze túl sokat nem is akarok...