Hali,itt vagyok én is..
Ma sikeresen megsütöttem a sajtos-sós aprósütiket,ez még az Ica barátnőm receptje,minden évben ezt sütöm,mert sokáig eláll és jó még januárban is.Dupla adagot sütöttem.
Közben azért is álltam bele,mert ki akartam fogyasztani a palackból a gázt,már szerintem nem sok volt benne,igy csak az első tepsit sikerült kisütnöm mikor láttam,hogy ez bizony nem fogja kibirni végig..négy tepsivel volt..úgyhogy mig sült a második,telefonáltam a gázosoknak,5 perc alatt jött is egy pasi és hozta a palackot,elzártuk,lecserélte,kipróbálta,visszakapcsoltam,sült tovább,a tészta észre sem vette,hogy közben pihent egy kicsit..
Igy nyugodt vagyok, hogy nem fog kifogyni az ünnep alatt..
Holnap megyek anyuhoz és neki is kicserélek egyet,ami fenn van az még megy,addig nem cseréljük le ,mig ki nem fogy teljesen,de legyen megtöltve,mert az sem sokáig fogja már birni.
Holnap este fele meg megyek fel a térre a barátnőmmel,még nem láttam közelről csak villamosból,és fenn találkozunk több csoport társunkkal,egy másik csoportból,nem az enyémből.Ők oda hirdették meg a talit,egy pohár forralt borra..ja még holnap megyek számlát fizetni is,ma jött le a villanyszámlám végre..
Margitka!
Nagyon szép lett az ajtótok,az ablakokat is cseréltétek?Jaj én is vettem egy zacskó zselés szaloncukrot tegnap,nekem elég lesz ,a hangulat miatt...az a kedvencem.
Lia!
Gyógyulj meg,ne zárd az évet betegen,igy is kiteszel Magadért,de jobb ha nincs semmi bajod!