Válasz: Társalgás

Jó reggelt!
Jól aludtam,egyszer azért megébredtem,nagyon melegem volt,kinyitottam az ablakot bukóra a szobában is...a konyhában folyton nyitva van.
Már kávézom,tervezem a napom...ma szabad leszek..
Tudom én azt Margitka hogy nem akar rosszat és nem tehet róla,de folyamatosan hallgatni ugyanazt...egy idő után az ember idegeire megy..más dolog azt telefonban meghallgatni ,pár percig és más folyamatosan egész nap,mig ott vagy...ezért is iktatok be egy egy szabad napot mikor megyek,hogy tisztuljon a fejem...szegény apu sokat panaszkodott emiatt mig élt,hogy kikésziti a folytonos kérdezgetéseivel..mihez kéne kezdjen,mit főzzön?Apu elmondta neki,5 perc múlva berobogott megint a szobába ,te Sanyi mit kéne főzzek mára?és ezt kb egész délelőtt, miközben végül nem főzött semmit..Ez egy normális embert is kikészit idegileg...Apunak ez is hozzájárult hogy elment az életkedve.
Imádom mikor 20x is lemondja egymás után,Jaj Anikó de jó lenne ha te is itt lennél...de anyukám most is itt vagyok,jövök mindig mikor tudok...de nem úgy ,hanem ha itt lennél mindig..ja,mondom az biztos,hogy neked jó lenne...de rám nem gondolsz?Igen ,tudom hogy neked nem lenne jó..olyankor meg sajnálom...de ha ott laknék vele,már én is zakkant lennék...
Na,akkor kávézgatok,aztán meglátjuk milyen idő lesz ma és mire lesz kedvem..szép napot mindenkinek!