Válasz: Társalgás
Ó,de kedves ,ötletes ez a csomagküldés,névre szólóan!
Jaj sajnálom Lia ,hogy elestél,itt még az utak szerencsére szárazak,csak a fákon maradt meg a tetőkön és a füvön a dér egész nap,de már mondja a felmelegedést!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,098 1,099 1,100 1,101 1,102 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ó,de kedves ,ötletes ez a csomagküldés,névre szólóan!
Jaj sajnálom Lia ,hogy elestél,itt még az utak szerencsére szárazak,csak a fákon maradt meg a tetőkön és a füvön a dér egész nap,de már mondja a felmelegedést!
Pont most írt a fiam,Leviék is ma megkapták a csomagot,Levi elsírta magát örömében mikor meglátta hogy a jó gyerek voltál van kipipálva.Jó volt az időzítés.
Ancsa!
Szerencsém volt,baj is lehetett volna belőle.
Sziasztok újra!
Lassan mindenkihez odaér estére ma a Mikulás! 
Mi ma is nagyon sokat dolgoztunk... Fél 5 után hagytuk abba.... Nem tudom mikor lesz vége... de még semmit nem vásároltunk karácsonyra... ilyen még sosem volt... Túl sok munka egyszerre jött össze.. még egyszer ezt nem engedném így csináltatni... csinálni... fárasztó nagyon...
Ancsa!
Te most nagyon lelkes vagy, jó,hogy eltudtad rendezni az asztalfoglalást a találkozótokra. Mikor is lesz pontosan?
Azért majd anyukádat fokozatosan szoktassad le erről az állandó bevásárlásból.... Már nem Te kezeled a pénzét?
Mondjuk én sem szeretem, ha nincs valamiből plusz itthon, de már annyit nem halmozok fel, mint régen, hiszen nem, is sütök olyan sokat.... azért estére 1 kis adag gyors sós sütit most is sütöttem.. annyira hiányzik, ha nincs nassolni való... ![]()
Lia!
A rossz álom nagyon zaklató tud lenni, szerencséd, hogy felébredtél belőle!
Mi is korábban meg szoktuk vásároli az ajándékokat... ez az idén másképp lesz... már előre félek én is a tömegtől!
Hú ha meglepetés lesz a közös karácsonyozás,akkor ez műár magában nagyon szép ajándék lesz! Levi szerintem most is pityeregni fog, ha megpillant Benneteket.
Nagyon aranyos csomagokat készítettél, mindig jó ötletet találsz ki, hogy öröm legyen! .... Na és az, hogy a postán érkezik meg, ez igazán szuper!
Jaj a közlekedéssel most már nagyon kell vigyázni, én is megcsúsztam tegnap, de nem estem el... Neked is szerencséd, hogy nem lett komolyabb bajod! 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!

Margitka! Csak bekukkantok egy kicsit. Itthon vannak a gyerekek. Én meg tortát sütöttem, még a tetejére a díszt nem lehetett rátenni, majd holnap. Hozom a képet róla. A menyemnek volt a szülinapja a tortát most kapja meg, mert itt most ünnepelnek. Mi felköszöntöttük, mikor voltunk Tamást köszönteni.
Szépen haladtok a munkálatokkal, karácsonyra szépen készen is lesztek. Addig még van idő.
Jó hideg van kiont, legalább a bacik kifagynak!
Anyukád jól van?
Lia! Nagyon szép csomagot kaptak az unokák! Nagy meglepi lesz a gyerekeknek, ha nem tudják hogy mentek! Ez lesz az igazi szép ajándék! Mennek a másik fiadék is?
Ancsa! Ügyesen megszervezed ezt a találkozót is! Mindenki biztosan megint jól fogja érezni magát! Jó kis csapat!

Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit melegedett az idő,éreztem is este alig birtam lépni annyira fájta a csont a lábamban minden lépésnél,de legalább nem mond minuszokat egész csütörtökig megnéztem.
Margitka!
Eddig sem kezeltem én a pénzét,csak annyit vettem le ami a számlákra kell,a többivel csináljon amit akar,az övé..ezentúl is leveszem a számlákra ,egyszerűen nem veszem ki a kártyáról az egészet,muszáj tartalékoljak neki,mert ha jövőre fát kell venni majd,vagy kifogy a palackból a gáz,,adót kell fizetni a házra,arra ő nem gondol...De ezentúl is odaadom neki a kosztpénzt,vegyen,amit akar...
Ma munkával kezdek ismét,aztán úgy döntöttem oldalast sütök a hétvégére,van salátám még a hűtőben és krumplipüré is,levesem is van,bár még karfiolom is van egy fej..talán levest is főzök...és lehet valami kevertet is sütök,attól függ mikor érek haza,bár holnap nem megyek sehova,ráérek akkor is.
Egyedül sokat lehet spórolni a főzésen!Csak most jöttem rá!
Legyen szép napunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ilona!
De aranyos mikulásos képpel jöttél este!
... A gyerekek is örültek a mikulásnak, igaz? ... Kíváncsian várom a tortáról is a fotót, ami a menyednek készült! Milyen az ízesítése? Mogyorós, vagy csokis? 
Utólag is boldog születésnapot kívánok Neki!

Haladni haladunk, de fáradunk is, estére alig várjuk, hogy megfürödhessünk...mostanában korábban is lepihenünk... De reggel fél 6 után minden reggel felkelünk.
Köszi, anyukám meg van, minden reggel beszélgetünk, Ő is biztat, hogy csak elkészülünk az ünnepekre. ![]()
Ancsa!
Köszi a kávét! Látom, hogy most is habosat hoztál!
Itt is melegszik egy picit talán az idő... most reggel, ha jól látom a sötétben, 0 fok körül van... de mára nem jeleznek nagy melegedést...
Na pontosan így gondoltam én is, hogy azért odafigyelsz anyukád pénzére, hogy legyen tartaléka! Nagyon helyes. Természetesen vásárolgasson, de nem az összes pénzéért..
Ma már nekem is kell főzni, tegnap minden elfogyott... Borsólevest főzök, és lehet, hogy a második palacsinta lesz... már régen volt, és ez mindegyik nagyon kapós tud lenni... Aztán holnap vasárnap a húsleves nem maradhat el, és az után is valamilyen húst kell kitalálni... talán gombást?... de akkor venni kell gombát még... Ma úgyis át kell menni majd később a Tescoba is...
Akkor Neked is jó munkát, majd jó főzőcskézést, sütést. 
Kukucs...
A délelőtt ma is csak munkával ment el, ahogy tervezve is volt... A reggeli után én átmentem a Tesco-ba, ahol szerencsére többnyire pont olyan dolgok kellettek, amik ma akciósak! Persze nem tudtam ellenállni pár dolognak, de azért vigyáztam, hogy ne üres pénztárcával érjek haza... Minden volt, amit felírtam, de elfelejtettem a listára írni a párizsit... na azt majd holnap veszek, szerencsére egy kevés még van is itthon... meg közben kiderült, hogy még más is kell.
Most már túl vagyunk az ebéden. Nagyon finom lett a borsóleves, és a palacsintával is sikert arattam. Na abból akármennyit lehet sütni, mindig nagyon fogy... De szerencsére tényleg sok tésztát kevertem be, mert a fiam is jön majd haza éhesen... Ő is szereti nagyon. ![]()
Most megengedett egy kis pihenő.... de aztán munka!
Sziasztok.
Nálunk csendes a mai nap,nem kellett főzzek,majd csak holnap.
Margitka.
Finom ebéd volt nálatok,a palacsintából sosem lehet eleget sütni.
Ilona.
Köszöntöm én is a menyedet sok szeretettel.
Csak mi megyünk ki.

Halihó itt vagyok!
A munka meg volt,utána anyunál ettem az idegeimet egy darabig,mert mindenáron meg akarja tanulni a bojlert bekapcsolni,de mikor arra került sor,akkor jaj ő úgy fél,jaj ő ezt nem tudja jaj igy ,jaj úgy pedig csak egy gombot kell elnyomni jobbra vagy balra aki-bekapcsoláshoz.A végén persze meg tudta csinálni...felhivtam az adott időben és kikapcsolta,meg is fürdött rendesen,hajat is mosott,ugye hogy nem nagy ügy?viszont ha új dolgokat képes megtanulni,akkor mégsem Alzheimeres,vagy demenciás...valami más van neki...
Én hazafele beszéltem a piacos ismerősömmel,kaptam egy nejlon szatyor hagymát és zöldséget csak úgy..és vettem egy hajfestéket,holnap szépitkezés lesz,hajfestés,manikűr,pedikűr,végre magammal is tudok törődni kicsit...
Főztem is,lesütöttem egy szép darab oldalast,felszabdaltam és zsirban sütöttem ki,igy a zsirját is kenyérre tudom kenni,nagyon szeretem,és sütöttem egy forditott almás-mandulás kevertet...
Fel is teszem a konyhámba.

Na mára ennyi a munkából... Már ettünk is. Jöhet a megérdemelt pihenő.
Lia!
A borsóleves és a palacsinta is hamar elkészült... Most is ettünk vacsira, a fiam is dicsérte, hogy milyen finom volt mindegyik! ![]()
Mi viszont igyekeztünk a teendőkkel. A férjem is jól elfáradt, most már azért látjuk, hogy szépen haladtunk.
Ancsa!
De aranyos a mikulás csomag abban a csizmában! ![]()
Azért ez jó, ha anyukád bízik magában, de ha teheted, akkor a bojlert Te kapcsoljad be, nyugodtabb is leszel utána. Majd kiderül, hogy meddig nyaggat vele, vagy tényleg meg tudja majd oldani egyedül is...
Sok finomság készült a konyhádban. Mindjárt meg is lesem!
Akkor holnap foglalkozz csak magaddal, utána megint jobb kedved lesz! 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Lapok Previous 1 … 1,098 1,099 1,100 1,101 1,102 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás