Válasz: Társalgás
Na de tulajdonképpen én már elköszönni jöttem csak a géphez... Hosszú, fárasztó volt a mai napunk is...
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,097 1,098 1,099 1,100 1,101 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Na de tulajdonképpen én már elköszönni jöttem csak a géphez... Hosszú, fárasztó volt a mai napunk is...
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Most már úgy látom, hogy nem marad el ez az éjszakai megébredésünk... De a lényeg, hogy sokáig nem vagyunk fenn, hamar visszaalszunk. Csak fél 6 körülébredtünk újra fel utána. Ez meg már a szokásos megébredésünk, és felkelésünk az ágyból.
Mára frankfurti leves van, tegnap ez készült, de maradt is bőven... viszont a másodikat még ki kell találni... Ha mást nem egy kis tésztát főzök ki és azt esszük sajtosan-tejfölösen?... na majd a reggeli után eldöntjük.
Ma fodrászhoz is megyek délután. Aztán majd gyógyszert is kell felíratni.
Közben a kávénk is elkészült. Lehet inni.
Természetesen ide is hoztam ma kávét:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Ma délelőtt a kutyát viszem fodrászolni,megnőtt a bundája nyár óta.Főzni nem kell,vettem ki maradékot,a férjemnek pacalt,én tésztát eszem.Délután dolgozom,jó lenne nyugiban dolgozni.
Margitka.
Most nem egyszerre megyünk a fodrászhoz,én majd 2 hét múlva megyek,indulás előtt.
Ancsa!
Gyönyörű szép képet hoztál,igazán karácsonyi hangulata van a térnek.
Sziasztok.Csak tátom a szám ,hol a reggeli posztom?Hoztam ám kávét,megint csak megirtam és nem küldtem el?Te jó ég!Ne ez szép!
Pedig aludtam is eleget és jó napom is volt...igaz az ügyintézés nem sikerült teljesen ahogy terveztem a közjegyzőnél,de legalább összeállitotta a mappámat,minden papirom meg van benne,semmi nem hiányzott...
Siettem haza mert sok volt a dolgom még ma...be kellett fejezzem a mézeseket...végre készen vannak,száradnak majd csomagolom is mert holnap már egy -egy adagot beadok,azoknak ,akiknél dolgozom,irtó rendesek voltak velem egész évben és már ma is kaptam Mikulás csomagot egyiktől...meg aztán vannak gyerekek is majd örülnek neki remélem...Egész jól sikerültek,be is teszem a konyhámba,idén jó nagyokat sütöttem majd 20 centis darabja...még száradnak aztán be is csomagolom őket,akiknek szántam...
ebédeltem is,főztem krumplipürét egy sült csirkecombhoz,és salátát is készitettem mellé...
most már csak pihenek,el is mosogattam ,el is pakoltam..
Kukucs...
Na megjöttem én is egy kicsit. Sok pihenés ma sem volt eddig... Most értünk haza ... a fodrász után még gyógyszert is elmentem felíratni... szerencsére nem voltak sokan.
Lia!
Akkor ma a kutyusodnak is rövidebb lett a bundája... nem fog fázni?
... Nekem is jó rövidre vágta le a fodrásznőm a hajamat, mert mondta, hogy január elején 1 hétig szabin lesz... addig ki kell bírni... Télen nem baj, ha egy picit tovább hagyom nőni, úgyhogy ez nem okoz nekem gondot.... főleg így, hogy egész nyári frizum lett. ![]()
Végül én is csak tésztát főztem ki másodiknak, a férjem mákkal én pedig reszelt sajttal és tejföllel ettem. ![]()
Remélem, hogy nyugodtra sikerül a délutánotok odabent! 
Pontosan tudjátok, hogy hányadikán is indultok?
Ancsa!
Én arra gondoltam reggel, hogy jól elaludtál, és nem volt időd bekukkantani... Az ügyintézésed meg majd csak jól összejön. ![]()
De a mézesekkel már villoghatsz, előre vagy nagyon... vagy csak én vagyok lemaradva?
Milyen rendesek a munkaadóid, hogy Te is kaptál miki csomagot!
Biztos nagyon fognak örülni a Te mézeseidnek, ebben biztos is vagyok!
Finom ebédet készítettél, most már megérdemeled Te is a pihenést... én is azt akarok már csak... pihenni!
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt!
Elég nehezen kászálódtam ki ma is..de már kávéztam és készülődöm,ma megint zsúfolt napom lesz,munka után még az asztalfoglalás is és utána megyek anyuhoz...Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... Jaj de nagyon cuki kis mézes párral hoztad!
... Már mi is megittuk a reggeli kávénkat, bár csak épp mielőtt ideültem a géphez.
Nálunk folytatódik a munka. Délre nem kell főznöm, mert van kettőnknek épp maradék, de délután majd csinálok valamit, mert mire hazaér a fiam, annak is el kell készülnie... na majd csak kitalálunk valamit... 
Látom, hogy lesz elintézni valód Neked is bőven, akkor sikeres és nyugis napot! 

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Tegnap sajnos megint későn értem haza,sokan voltak. Szerencsére ma nem dolgozunk,lazább napot tartunk.
Margitka.
A kutya bent volt a lakásban délutánig,utána már kiengedtük. Ilyenkor nem nyíratjuk olyan rövidre a szőrét,na meg a nagy kutyával melegítik egymást éjszaka.
Utazni 19-utazunk,27-én sajnos már vissza kell jönnünk,mert nekünk kell dolgozni 2 ünnep között.De ennek a pár együtt töltött napnak is nagyon örülünk.Próbálunk előre készülni,minél több időt legyünk együtt.
Ancsa.
Sikeres ügyintézést kívánok.
Szia Lia!
Remélem, hogy ki tudtad éjjel pihenni magadat, és mára akkor laza napot otthon, ha lehet! 
Nálunk még itthon nagyon sok a munka... Sajnos nem igen érünk rá lazítani egyelőre... Csak most reggeliztünk, eddig méregetni kellett az emeleten a férjemmel együtt az ablakoknál a kitöltendő helyeket, gipszkartonok helyét, stb... anyuval is csak pár percig beszélgettem a telefonon...
Most még nagyon el vagyunk havazva... de remélem, hogy karácsonyra végzünk, és szépen haladok a takarítással is majd... 
Akkor éjjel biztos jól összebújtak odakint a kutyusok!
Jó lesz majd azért az a hét odakint együtt a gyerekekkel! Gondolom, hogy már nagyon várják a találkozást a fiúk!

Sziasztok,megjöttem,lefagytam,pedig nincs is igazán hideg csak elszoktunk tőle...
Lerendeztem az asztalfoglalást,kiváltottam a bérletemet,és mentem anyuhoz,behordtam neki fát megint bőven..nem is volt otthon,folyton odavan,vásárol..sosem hagyja abba...megint két tálca csirkecombbal jött meg..egyiket idenyomta hogy van neki elég,mutatta a fagyasztót,tényleg tele van mindenféle hússal...de a akkor minek veszi?Mert nálunk régen is úgy volt,hogy ha nem volt 10 üveg olaj,akkor már nincs olaj a házban...cukor,liszt minden garmadával kellett legyen..és bármi más is..gondolom ez megmaradt az agyában...12 csomag Naty nápolyit számoltam a szekrényben...
Margitka!
Jót pihentem,de nem jót álmodtam és felébredtem.Azt álmodtam hogy itthon hagytuk a halászlé alaplevet(viszünk ki a gyerekekhez mikor megyünk)és nagyon sírtam álmomba miatta,de szerencsére felébredtem. ![]()
Voltunk vásárolni is,elég sok mindent megvettünk már karácsonyra,már most sokan voltak az áruházakban,mi lesz később.
A gyerekek nem tudják hogy megyünk,meglepetések leszünk.4 éve nem karácsonyoztunk együtt.
Hozok képet mit készítettem a gyerekeknek télapóra,mind a hárman névre szólóan kaptak csomagot,benne finom csoki,Leviéké még nem ért oda sajnos.A kicsi mikulás szánkón csúszva viszi a csokit.
Ancsa!
Itt is hideg van és esik valami ami odafagyott a kőre,reggel óta.Sikeresen estem is egy nagyot,rá a kezemre,szerencsére nem lett baj,na meg a fenekem ütöttem meg,még jó hogy ki van párnázva. ![]()
Ügyes vagy hogy elintézted a találkozót,az én nagymamám is állandóan vásárolt,felhalmozott sok mindent,ha kellett,ha nem.
Lapok Previous 1 … 1,097 1,098 1,099 1,100 1,101 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás