Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek szép estét kívánok!

Margitka! Először is szeretettel köszöntöm a Ferenceket névnapjuk alkalmából!
Nekünk is zsúfolt volt a tegnapi és a mai napunk is. Mi most ebédeltünk hat óra előtt sajnos! Tegnap elvittük a kocsit a szokásos vizsgálatra, ami a múltkor elmaradt. A patronokat szokták kicserélni ilyenkor ami a légzsákhoz kell, ja jó akkor is kicserélik mindig, fizetni nem kell érte. Na ez elintézve. De mikor mentünk, miért ne velünk történne megint valami, a pályán mentünk át a város másik végébe. Az út nem volt még letakarítva és a másik oldalról megint egy kamion átcsapta a latyakot a szélvédőre úgy, hogy megint megrepedt ott ahol a múltkor és egy kicsit kb. 1 cm felfelé!! Na nekem már ez elég volt nagyon!!! Megint jó késő délután értünk haza. Már nem merek közlekedni!
A mai nap a gumi keresésével telt, mert sehol nem találunk olyan mintával ami kellene 1 db. Így kénytelenek voltunk megvenni kettőt ami hátra került. Ez a költés sem jön az ünnepek előtt!
Közben a szalonban adtak egy címet, ahol szélvédőt lehet cserélni. Megtudakoltuk, majd fenékre ültem, mikor megmondta az árát, 250 ezer Ft, A kocsink már több mint tíz éves, lassan a szélvédő többe kerül mint a kocsi!, Nem tudtam hogy nevessek, vagy sírjak, amilyen árak vannak! A fiamék mondták,ki ne cseréljük, ez akkora hülyeség, van ettől olcsóbb is. Addig tanakodtunk, végre előkerült egy cím, ahol azzal fogadtak, ne keseredjünk el nem fog fájni, megnézték a kocsi korát, és ehhez kellett rendelni az üveget, ami sokkal olcsóbb volt. Így a jövőhéten ha más nem lesz, akkor ott rendeljük meg.
Már nagyon elegem lett mindenből, így most volt az ebédünk, mert egész nap még az étel sem kellett az idegtől!
Ki se merek már mozdulni itthonról!
Biztosan szépen haladtok a munkálatokkal, de szép lesz ha majd készen lesztek!