Válasz: Társalgás
Ancsa! Jó sokat terveztél, kívánom hogy a terved sikerüljön, és jó vásárlást kívánok!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa! Jó sokat terveztél, kívánom hogy a terved sikerüljön, és jó vásárlást kívánok!
Sziasztok, még benéztem egy picit... 
Klári!
A tejbegríz az nagyon finom tud lenni... Időnként mi is főzünk, és mindnyájan szeretjük is!
Én is reménykedek, hogy rendbe jön a fiam, már most jobban van, és láza sem volt 1 órával ezelőtt... de mondtam Neki, hogy 9 óra körül még mérje meg, és ha akkor sem lesz, bízhatunk a gyors gyógyulásban... Persze még egy kicsit gyengének érzi magát, holnap biztos, hogy feküdnie kell még... aztán majd meglátjuk... Az étvágya is jobb volt ma már. ![]()
A viccet én nem ismertem... Hihi, még a férjemnek is fel kellett olvasni, mert nem tudta, hogy min nevetek ilyen nagyot! 
Ilona!
Köszi, a fiam állapota javulóban, remélem, hogy Levente is jól van már!
... Az valóban nagyon jó, hogy Neked nincsen lázad, de pihenjél is most sokat, akkor hamarabb kikupálódsz! ... Mert ugye igyekezned is kell, hogy a hétvégén a gyerekekkel már teljesen egészségesen lehessél együtt!
Mindjárt olvasom a leveledet, és válaszolok is! 
Tényleg, Klári nem is említette a dédipapát... remélem, hogy Ő is jól van, és már láthatta a kis dédikéjét...
Elköszönök mára.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Szervusztok,jó reggelt!
Kikapcsoltam a mobilom ébresztőjét,erre sokkal korábban megébredtünk...
Hideg van,jól fel kell öltözni és felhőket is látok,lehet megint havazni fog?Remélem sikerrel járunk,jó lenne bespájzolni,és ha kapok szaloncukrot is szeretnék venni,a zselés a kedvencem,itthon nálunk nincs külön csak vegyesen zacskózva,a többit meg nem szeretem,pár szem van benne zselés,a többi meg mindenféle,és az újfalusi Reálban vettem volt régebben kilóra ,amilyet csak akartam,úgyhogy benézünk oda is...Aztán a nap további részében a takaritásé a főszerep,holnap fogok inkább a konyhában tevékenykedni,mást úgy sem lehet csinálni,mivel ünnepnap,be is van zárva minden,mást úgysem tudok csinálni,Tiramisut szeretnék ,olyan igazi főtt krémeset.
Nagyon tetszik a krékered,én már jó ideje nem sütöttem sósat,lehet kipróbálom.
Legyen szép napotok,a kávét előállitottam,puszi,puszi,majd jövök!
Sziasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... Ma én még nem ittam, csak a férjem... de mindjárt kimegyek, mert elkészítette a poharamat is... még kefirt is öntött az egyik poharamba...
Itt is nagyon hideg a reggel, -5 fokot látok a hőmérőn.... Az előbb elindítottam a mosógépet, már dolgozik... Remélem, hogy majd ki tudok teregetni, itt még semmi csapadék nincsen, és aztán majd csak emelkedik a hőmérséklet egy picit... mert jó lenne, ha a ruhák kint lehetnének száradni majd...
A nagy fiam kedvence is a zselés szaloncukor, ezért mi is veszünk mindig egy zacskóval, a kedvéért, de nálunk csak Ő szereti. Én inkább a rumos-diósat, kávésat, kókuszosat, és mindig találok valami finomat. A vegyeset nem veszem meg én sem, mert abba mindent beletesznek, olyant is, amit nem szeretünk...
Sajnos este elkiabáltam még 8 óra felé, hogy jobban van, 9-kor megmérte a lázát, már akkor 38,1 bolt... gyorsan itattunk is vele Neocitrant, mert már tegnap nem is ivott egész nap, azt hitte Ő is, hogy egykettőre rendbe jön.. na nem így alakul... de legalább el tudott aludni... még most sincs fent... A szobaajtaja csukva van, így nem nyitottam rá...csak pihenjen...
Sikeres vásárlásokat Neked!... Aztán ahogy bírod a munkát otthon! 
Ez a kréker tényleg jó, és bármikor elkészítheted, nem kell élesztő, sütőpor, és szódabikarbóna sem bele!... De a vajat én mindig megolvasztom, és amikor gyúrom a tejföllel variálok, hogy jól összeálljon, ha kell teszek bele még 1 kanállal. Nem puha lesz a tészta, csak jól sodorható! Én tegnap csak körülbelül 1 mm-esre sodortam ki, sütés közben úgyis feljön! Megint mondta a férjem, hogy a rúdként a legjobb. ![]()
Meglátod, hogy érdemes kipróbálni, bármikor elkészítheted akár csak a felét is!
De most már tényleg iszom azt a kefirt és a kávét is! 
Halihó Mindenkinek!
Nálunk is jó hideg van Margitka! De a nap szépen süt. Kicsit fájdogál a fejem, lehet jön valóban a változás? De úgy se tart megint csak egy két nap, aztán újra hűl az idő. Legalábbis az okosok szerint. Aztán majd kiderül. Azért meglepődtem volna, ha a lázzal járó náthából ilyen hamar kikeveredett volna a fiad. sajna ragaszkodó betegség szokott lenni, nem lehet ilyen gyorsan megszabadulni tőle. De az biztos, hogy a legjobb amit tehet, hogy kifekszi. Nálunk is a zselés szaloncukor a kedvenc, de nem mindegy melyik. A régi kell ,ami még nem aromásított. Ha kapunk olyat. Már elég ritka.
Ma rántásos krumpli levest kért Apa, már megint a másodikon kell törnöm a fejem. Bolognai motoszkál a fejemben, de nem nagyon illenek össze ők ketten.De lehet hogy nem fog érdekelni. Régen főztem, és jól esne.
Szia Klári!
Sajnálom, hogy így ébredtél, jobbulást kívánok!
... Vettél be gyógyszert a fejfájásra?
Na igen, nekem is gyanús volt a délelőtti javulás a fiamnál, este viszont nagyon bújt már a takaró alá... Ma egész nap csak enni engedem kiszállni az ágyból...
Finom mindegyik, amit főzöl, szerintem lehet is így főzni egymás után, nem mindig tudjuk jól kitalálni a párosítást... a lényeg, hogy jól essen! ![]()
Én nekem tejszínes hagymakrémleves van tegnapról, másodiknak meg zöldbabfőzelék lesz fasírttal... a fiam kívánt főzeléket... 
Na de megyek, mert kimosott a gép, ki kell szedni a ruhákat... Neked is jó munkát! ![]()
Már túl vagyunk az ebéden, rendet is csináltam a konyhában.... Itt most elkezdett borúsodni, ezért kimentem, és behoztam a reggel kimosott ruhákat. Szerencsére +4 fokra felmelegedett a levegő, még a nap is megmutatta magát, a szél is rendesen fújdogált, ezért majdnem teljesen meg is száradt minden... De még kiteregettem odafent, majd este elrámolok...
Most van itt a csendes pihenő ideje, kívánom is már... 

egy kis rafinált édességgel köszönök,fő a gulyásom és megy a mosógép,felszedtem a szőnyegeket, kezdem a porszívózást, csak bekukkantottam, de már megyek is tovább!
Ancsa!
Kíváncsi voltam erre a"rafinált édesség-"-re... Ezért meglestem a kép címét szerkesztőben, ugyanis a tvn-től választottad a képet, és az nem engedi megjeleníteni más oldalakon a képeit... Te azért nem vetted észre, mert a saját gépedről töltődött be... De lementettem a képfeltöltőre, most már mindenki sóhajtozhat utána! 
Akkor hajrá! ... Jó munkát! ![]()
Na a csudába,pedig mindig figyelem hogy nehogy tvn legyen,most elnéztem,mióta mondtad hogy nem látszik onnan mindig figyelem!
Sziasztok!
Jöttem egy kicsit,visszaolvastam,látom mások is betegeskednek rajtam kívül is.Mielőbbi gyógyulást mindenkinek.
Nagyon elkapott ez a kórság,talán ma egy kicsivel jobban vagyok, de nem akarom elkiabálni.
Torkom már nem fáj,csak rettentő náthás vagyok és gyenge.
Vigyázzatok magatokra és egymásra,puszi Mindenkinek.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás