Szervusztok!
Vége a munkahetemnek! 
Ma nem volt gond a látásommal,napos idő volt egész nap,még cseppet sem kellett tennem,de tegnap kikészültem nagyon.Hű rengeteg tervem van,holnap reggel átugrunk Újfaluba a hentes bácsihoz,hurkáért kolbászért,jól nézünk ki ha már meg sincs,hiszen tavaly óta nem jártunk arra...hazafele még az itthoni Kauflandba is be akarunk menni,mert pénteken két másik boltot látogatunk meg,reményeim szerint akkor már jön anyu is velünk.Csütörtökön minden zárva lesz,az ünnep miatt..de nekem van dolgom elég itthon,ablakmosás ,függönycsere,ágyruha mosás,csere,szőnyegeket felszedem,másakat akarok letenni,ezeket feltekerem elteszem nyárig,most vastagabbat teszünk le,a lakást is előkészitem a decemberi ünnepekre,előszedem az égősorokat,ja és nem beszéltem a főzésről,sütésről,hiszen Atti szülinapját ünnepeljük,jön Ica barátnőm.Szerintem kétszer ennyi szabadnap elég is lett volna,de ebből kell gazdálkodnom ami van! 
Attira vár a diótörés,persze segitek a pucolásban,mert a múltkori csomagban egy csomó héjdarabka is volt,át kellett válogatnom,az a biztos ha én pucolom...
Aztán nekifogok Poci karácsonyi ajándékának,amit saját kezüleg akarok elkésziteni egy pihe,puha kiságyat,ha sikerül és nem rontom el,a szabással meg az összeférceléssel itthon előkészülök,mikor visszamegyünk dolgozni majd darabonként beviszem levarrni géppel.Van a célra egy régi ,kinőtt(megunt) kabátom!
Na ,egyelőre vázlatokban ennyi a betervezett dolog...
Mindenkinek gyógyulást kivánok,aki betegeskedik,tessenek meggyógyulni ,mert jön a Mikulás! 
Hoztam egy kis tartalék kávét,hátha nem volt elég,de jó lesz reggelre is,apropó most jut eszembe a mienk elfogyott,azt is vennem kell,talán még egy főzetnyi akad a dobozban reggel...