Jó reggelt mindenkinek!
De jó hogy betetted ezt a filmet,biztos megnézem,szeretem az ilyen kaland filmeket!
Jól telt a tegnapi nap,ma kezdődik a mókuskerék elölről..Megyek fizetek némi számlát,végre lejött a szemétdij is anyuhoz,szerencsére nem pakolta el,kitette a kisasztalra,igy ki is tudom fizetni..Tényleg nagyon kéne neki valaki ,aki legalább délutánonként,átmegy hozzá beszélgetni...csak erre panaszkodik,hogy nincs kivel beszélgetnie..de hát a szomszédok is olyan magunka valók..meg idősek,betegek..nem nagyon járnak ki..senki nincs olyan jó formában,mint anyu fizikailag..
Ma megint megyek hozzá,ha lenne még egy asszony akivel összejárhatna,semmi baja nem lenne...csak igy unatkozik nagyon..és hiába ajánlok neki tv-t,könyvet,rejtvényt,vagy, hogy manikűrözzön egy kicsit,régebben csinálta...semmihez nincs kedve..de unja magát..a héten pedig beáll az esős idő,meg fog bolondulni a házban..ha nem mehet ki,mostanában fel-felhiv..hiába kérem jöjjön el velem,ide hozzám,legalább egy éjszakára,azt semmiképpen nem a kar..én menjek oda,de végleg..Annyiszor elmagyarázom,nekem egy csomó holmim van,bútorok,mindenféle,meg a két macska,ő nem akar macskát a házba..értse meg nem tudok odaköltözni,hova tegyem a dolgaimat? Idegen nem kell neki oda,mondtam szerezzünk valakit ,aki ott van vele,de az sem kell neki..idegen nem...Annyira nehéz,mert makacs és hisztis..nem szereti a helyzetét,de nem is akar változtatni rajta..nem tudom ,mi lesz igy ..