Válasz: Társalgás

Jó reggelt mindenkinek!
elaludtam este,mert ki vagyok anyu miatt,de éjjel megébredek folyton és azon rágódom mihez kezdjek vele...szörnyen idegesitő,hogy semmit nem tud kezdeni magával,nem birja bekapcsolni a tv-t,elpakolja,összekeveri a távirányitókat,igy nem tud tv-zni sem,este hiába magyaráztam neki telefonon hogy melyik az és hogy kapcsolja be,nem értette meg és csak hajtogatja az övét,hogy ott kéne legyek és az milyen jó lenne neki...nekem viszont kész rémálom lenne...erről szó sem lehet..nem akar rejtvényezni,nem akar tv-zni,rádiót sem akar hallgatni,egyáltalán semmit nem akar csinálni,és unatkozik,csak panaszkodik,és már nem birom hallgatni...hiába beszélek neki ,csak fújja az övét...főleg ha esős az idő mint tegnap és bekényszerül a házba akkor ki van,mig kinn tud ácsorogni a kapuban meg elsétál az utcában fel alá,addig jól érzi magát.
ma megyek munkába,utána megint hozzá,de már előre reszket a gyomrom .hogy megint sir és panaszkodik majd..nem tudom meddig birom én is idegekkel...szegény apu is sokat panaszkodott hogy már nem birja..ő meg ott volt vele éjjel nappal...