Szia Lia!
Azt én tudtam, hogy szuper koncertben lesz részetek! Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!
A náthád múlik? .... Ma még azért pihenjél, mert holnap már hétfő!
Szalonnát nem sütöttünk tegnap, de nem is az volt a cél... bár, ha belegondolok, a végén a nagy parázs mellett lehetett volna! 
Nálunk is elhordják a faleveleket, de itt olyan hatalmas mennyiség termelődik össze, hogy észre sem vennénk, ha 5-6 zsákkal kiraknánk belőle... Amit tudunk komposztálunk, és kénytelenek vagyunk eltüzelni is belőle... Még mindig akad a fákon, de szépen lehullott már a java itt is...
Nekem még a zöldségkiszedése is hátra van, szerencsére 2 métert kiástunk, és a fenti területre beültettük a fű szegély mellé, hogy legyen petrezselyem a télre... Így nem leszünk sárosak,ha szedni kell... Szerencsére nagyon jókor tettük ezt, mert jött rá az eső, és tökéletesen virít a zöldje! Általában itt fent is szoktunk vetni magot, de most az idén ez elmaradt... Megnéztem ma is az előrejelzést, eső egyenlőre nem várható,így nem vagyok elkésve a munkákkal.. A traktorost is vissza kell hívni majd a hét közepén, mert utána ér majd csak rá, aztán pontosítjuk, hogy mikor jön...
Délutánra pedig ma jó névnapozást!