Válasz: Társalgás
Szia Ancsa újra!
Ahogy sejtem, akkor nem sikerült mindent elintézned? ... Azért majd csak vége lesz... Pihend ki magadat!
Aludj jó nagyot éjszaka! Szép álmokat! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,079 1,080 1,081 1,082 1,083 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Szia Ancsa újra!
Ahogy sejtem, akkor nem sikerült mindent elintézned? ... Azért majd csak vége lesz... Pihend ki magadat!
Aludj jó nagyot éjszaka! Szép álmokat! 
Sziasztok.
Nem régen értem haza,sokan voltak.Egy picivel jobban vagyok, már nem fáj úgy a torkom,még náthás vagyok.Éjszaka rosszul aludtam,ma talán már jobb lesz Reggel korán jön a barátnőm vért venni,azt is letudjuk.
Ilona.
Sajnálattal olvasom a fiatal halálát,szőrnyű lehet a családnak.
Lívia az rokonotok,vagy csak ismerős?
Margitka.
Szerencsére nem kell főzzek,majd talán szerdára valamit kitalálok.
Jó pihenést kívánok.
Szia Lia!
Ma sokszor eszembe jutottál ám! Reméltem, hogy jobban vagy! 
Ha a barátnőd veszi a vért, akkor annyira izgulnod sem kell miatta... Csak jó legyen az eredménye! 
Holnap nekem sem kell főzni, de munka az akad... Most mára viaszvirágokat is felhordjuk a teraszról a kis szobába az emeletre, ahol nem fűtünk.. de az ajtó ott mindig nyitva van.. a virágok szeretnek ott, és télen is szépen áttelelnek. ![]()
Most már én elköszönni jöttem vissza a géphez, mert még hajat szeretnék mosni lefekvés előtt... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Valóban nem sikerült mindent elintéznem,még van egy papir,amit az ügyvédem kell intézzen,de ő most nincs itthon igy csak csütörtökön tud fogadni..ez maradt még..de alapjában jó nap volt.
Végre jól is aludtam éjjel,nem ébredtem meg csak hajnali 3-kor,onnan megint nem sokat tudtam szunditani s már 5 kor fele is keltem...megkávéztam,ma megyek munkába,onnan megint anyuhoz...most észrevett valamit a tető sarkán,tegnap egész este azt fújta hogy ott leomlik a ház,meg kell csináltatni,mert neki a fejére esik onnan a tégla...én nem láttam semmit a házon,ma megnézem alaposabban mit látott ott?Lehet hogy van rajta némi amortizálódás,mert már tavaly is mondtam apunak ne hagyják a vadszőlőt oda felfutni,mert felszedi a cserepet is a háztetőről...de persze,nem foglalkoztak vele,az ősszel amit én lenyirtam annyi maradt...megpróbálom majd a többit is elvágni gyökerénél,lenn most már lehulltak a levelek róla,könnyebb lesz...
csak most állandóan ezt fogja mondogatni egy ideig...
Na,megkávéztam és lassan világosodik is nálunk..ma benéznék a Trokába múltkor láttam ott valami búrát olyan ufó bura a plafonra,kellene nekem a szobába...
Majd jövök,addig is szép napot mindenkinek.
Lia!
Gyógyulj meg hamar,sokáig húzódik az a torokfájás!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi, most látom finom teát hoztál. Meg is kívántam a pirított kenyeret a kép után, ezért úgy döntöttem, hogy ma mi is azt fogunk enni a reggelihez.
A férjem a kávénkat már megfőzte! Meg is ittuk közösen.

Akkor csütörtökön talán elintéződik azb utolsó intézendő feladatod is ami a papírokat illeti.
Anyukád most már mindenre jobban odafigyel, hiszen egyedül van, mindenképpen nézzed meg a ház tetejét... a vadszőlő nagyon be tud indulni... annak idején örültem,hogy szépen gyarapodik, de most már én is inkább irtom, mert nagyon makacs, erőszakos növény!
Nekünk fent az emeleten a kis szobában van ufóbúra, ahol a növényeket nevelem. ![]()
Ma éjjel is megébredtünk hajnalban, úgy látszik, hogy ez már nem igen változik... sajnos, de reggel aztán fél 7 után ébredtünk csak meg újra...
Akkor jó munkát, és sikeres napot Neked is! 

Sziasztok.
Sajnos nem vagyok túl jól,nagyon rosszul aludtam,remélem ma nem lesznek sokan időben haza tudok menni.
Ancsa!
Sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából,nagyon sok boldogságot nagyon jó egészséget kívánok.
Szia Lia!
Jaj, nagyon sajnálom, hogy nem javult az állapotod! ... Na persze, ha nem tudsz pihenni, a munka mellett nem olyan egyszerű. Én is drukkolok, hogy kevés legyen a beteg, és mihamarabb hazaérjél! ... De aztán otthon nem szabd már dolgozni! Gyógyulj meg minél előbb! 
Ancsa!
Hogy milyen nap is van ma?! ... Még nem késtem el... Lia után én is sok - sok szeretettel köszöntelek születésnapodon, jó egészséget, és sok boldogságot kívánok Neked!

Akkor benézek most már.
Ma szerencsére nem kellett főzni, még maradékot ettünk délben... A sorozatot is megnéztük már... az eső szakad... De ma is volt elintézni való a városban délután, most értünk haza, szerencsére ez gyorsan ment...
Akkor most kicsit körülnézek a neten...
Kell egy kis pihenő... 

Szervusztok,megjöttem!
Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket! ![]()
Rendben lement a munka,utána még vásároltam pár dolgot,anyunak is,magamnak is..csirke alsó combokat vettem,mert tökfőzelékem van és ahhoz képzeltem sütni párat,ez is lett az ebédem..kicsit későn ugyan de nagyon jól esett...Még volt egy kis maradék sütim tegnapról,cukrászatból vettem,és azt is megettem utána,igy megvolt a szülinapi menüm...
Az idő nagyon vacak nálunk,meleg,nyomott idő volt,felhős,álmositó..alig vártam hazaérjek,persze anyunál is töltöttem egy kis időt...
Nagyon rossz neki egyedül...hozzá volt szokva hogy apu megcsinált mindent,amit meg nem azt mondta neki hogy mit kell csinálnia,igy most teljesen magára kell hagyatkoznia..délelőtt elvégzi a kis otthoni teendőket,aztán unatkozik...kinn sétál a ház előtt..mig besötétedik...olyankor felhivom,hogy tudjam benn van e?Este a legrosszabb neki..szerencsére reggel alszik tovább..valahogy meg kell szokja...nehéz hiszen éjjel nappal együtt voltak apuval ,52 éven keresztül..
Lia!
Nagyon nehezen javul a megfázásod,ez valami virus lehet?mióta én megjártam azon a télen pár éve,azóta ilyen tájban mindig szedek vitamint,hogy erősitsem az immunrendszerem..Gyógyulj meg hamar!Ki kéne feküdni..
Margitka!4
Találtam is két embert aki megigérte hogy felmegy létrára és megigazitja,két cserép mozdult el,a sarkon,tuti hogy a vadszőlő bontotta fel...de már én elvágtam a föld felett,ugyhogy száradtak lefele...még van egy rész nagyon vastag indák,nehéz lesz...
Szia Ancsa!
De szép őszies képet hoztál! Nagyon hangulatos a fa alatti pad a kis asztallal. Jól ehet időnként megpihenni.
Én is sült csirkecombot ettem ma ebédre, sőt még uzsonnára is kölessel. Nagyon finom volt. De holnap már főzni kell, mert elfogyott a maradék.... Még nem is beszéltük meg, hogy mi legyen, de reggeli csak kitaláljuk... megegyezünk... ![]()
Neked is egészségedre a finom ebédet és a sütit is! Én túrórudit vettem ki a hűtőből az uzsonna után, mert kívántam egy kis nasit... aztán hoztunk be sütőtököt... már sül a sütőben... alig várom már, hogy ehessek. ![]()
Jó, hogy tudtál ma menni anyukádhoz, egy picit feltöltődik, míg ott vagy! ... Jó, hogy megnézted a tetőt, és időben meg is kell igazítani a cserepeket, nehogy majd a szél megbontsa a tetőt!... Meg a beázás is rossz lenne,a falak bepenészedhetnének... 
A vadszőlőt meg szerencse, hogy el tudtad vágni, nagyon meg tud erősödni...
Lapok Previous 1 … 1,079 1,080 1,081 1,082 1,083 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás