Válasz: Társalgás
Azon leszek Margitka,ennem kell,mert dolgoznom kell...osszeszedem magam most már, a nehezén túl vagyok,csak anyura kell már figyelnem,nem győztem kettejüket...nagyon szeretnék pár nyugodt napot,csak magamnak,hogy pihenhessek...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,076 1,077 1,078 1,079 1,080 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Azon leszek Margitka,ennem kell,mert dolgoznom kell...osszeszedem magam most már, a nehezén túl vagyok,csak anyura kell már figyelnem,nem győztem kettejüket...nagyon szeretnék pár nyugodt napot,csak magamnak,hogy pihenhessek...
Ancsa!
Na ez már így jól hangzik! .... Lassan le kell nyugodnod, és még nagyon sok erő és törődés kell, amire anyukád számít is... Neked pedig a kötelességed. Nem lesz könnyű továbbra sem, de talán egy picit azért jobban fog menni. Csak Te is erősödj fel fizikailag is és lelkileg is! ... Remélem, hogy lesz alkalmad majd pihenésre is! 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Hamar elaludtam,de fél 3 óta csak forgolódom...tele vagyok félelemmel,aggódással a jövőt illetően,sokat gondolok anyura,szegény mennyire rossz lehet neki magára hagyva..és még a feje is zavaros...este felhivott telefonon,ez már nagy szó,mert eddig ez sosem történt meg..elég sokáig beszélgettünk,persze ismételgette önmagát,fél,és fáradt és mondja ő is hogy a feje olyan furcsa...vigasztalom,és biztatom,hátha megnyugszik idővel,és kicsit helyrebillen az egyensúlya,még ha nem is teljesen,de legalább annyira hogy magát továbbra is ellássa...megyek mikor tudok,ott vagyok ,amennyit tudok..de magamra is muszáj most már figyelnem,mert nem fogom birni a munkát ha még jobban legyengülök..éjjel is felébredtem hogy korog a gyomrom,pedig vacsoráztam,elég jó tányér torost megettem.
Még ma van járkálni való,intézni még egy papirt,aztán tudok csak menni munkába,úgyhogy az ma el fog húzódni...későn jövök megint..
Isten éltesse a Zsomborokat!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!...
Köszi a kávét!
Kell még idő Neked, hogy feldolgozzad a történteket... de mindenképpen koncentrálj most már jobban az evésre, és a pihenésre is. Természetesen anyukáddal tartasd a kapcsolatot napi szinten mobilin, és amikor tudsz menjél el hozzá... Meglátod, hogy idővel Ő is megnyugszik kicsit,és tudomásul veszi, hogy az élet nem áll meg, és saját magunkért is felelősek vagyunk.... DE abban biztos vagyok, hogy azért Ő már nem lesz a régi... a felejtések, ismételgetések már nem múlnak el... ezt mi is tapasztaltuk anyósomnál, és most már én is az anyukámnál sajnos... Ő is mondja, hogy a feje már nem a régi... érzi, de nem tud ellen tenni... Valóban addig jó,amíg még eltudják látni magukat...
Akkor Neked is további sok erőt az elkövetkező időszakhoz is! Sikeres ügyintézést mára is és jó munkát! 
Ma nem kell főzni mindenből maradt. A reggeli után a kertben akarunk még dolgozni... most már nincs sok értelme bent hagyni a földben semmit sem... Majd meglátjuk, hogy mennyire lehet dolgozni, milyen a föld... mert állítólag holnaptól megint várható eső... aztán nem tudom, hogy mikor lehet majd szántatni... Tavaly előbbre voltunk...

Lia!
Sok-sok szeretettel köszöntöm Zsombor unokádat névnapja alkalmából!
ZSOMBOR!

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Margitka!
Itthon vagyunk, nem volt nagy forgalom aminek örültünk. A gyerek nagyon akarta, hogy még maradjunk, de most nem lehetett, mert van intézni valónk.
Nagyon finomat sütöttél, guszta a rétes! Kedvére jártál a sógornődnek! Most jöttünk haza a boltba és egyéb dolgainkat intéztük. Ebédet főznöm kell, paradicsomleves és rakott krumpli lesz ebédre.
Lia! Boldog névnapot az unokádnak!
Ancsa! Nem lesz könnyű, de az idő mindent megold! Sok erőt, kitartást kívánok Neked!
Szia Ilona!
Ó de gyönyörű szép képet hoztál ma megint! Köszi szépen, nagyon tetszik! 
Örülök, hogy szerencsésen megjártátok az utat. Aranyos lehetett az unokád, ha ennyire marasztalt volna még Benneteket!
... Finom lett az ebédetek is ma, szeretem mindegyiket! ![]()
Mi egész délelőtt kint szorgoskodtunk a kertben. Kihúzogattuk a paprikát, leszedtem még utoljára a termést róla. Nem mosom meg, csak mielőtt esszük,úgy tovább eláll:

Lett még jó sok erős paprika is, azt majd a fagyasztóládába még elrakom:

Aztán a férjem lekaszáltam a nagyobb gazokat, most hagyjuk száradni, majd összegereblyézzük... Levágtam a zöldségről a petrezselyemzöldet is, lett egy nagy tállal:

Folyamatosan megmosom, összevágom, és elrakom télre neylon zacskókba a fagyasztóládába:

Ez a zacsi már a fagyóban van! ![]()

Sziasztok,megjöttem én is,elég fáradtan, reggel még elszaladtam apu Halotti bizonyítványáért, és a nyugdij osztályra vittem,onnan is kaptam egy igazolványt, amit meg a postásnak kell adnom ahhoz,hogy kiadja az utolsó nyugdíját...utána munkába mentem...esőben értem haza,vettem tejet mert főztem egy adag tejberizst,tonkababbal,de most torost ettem és fagyasztottam is le dobozokban, mert sok lett...jó lesz máskor. Anyut is vagy háromszor felhívtam ma,vagy négyszer, most már hamar felkapja a telefont,tudja,hogy én vagyok...persze panaszkodik,hogy rossz egyedül, mondtam holnap megyek hozzá és vele töltöm a napot munka után. Már előre örült...nekem most jön ki a fáradtság...pihenek ma és azt hiszem,hamar le is fekszem majd...
Szia Ancsa!
De szép naplementés képpel jöttél! 
Látom, hogy vannak még elintézni valók, de egyszer csak a végére érsz... Látod anyukád is mennyire örül, hogy holnap odamész hozzá!
Pihend is ki magadat, minél előbb bújj az ágyba, hogy holnap kipihenten tudjál menni anyukádhoz! 
Nekünk ma is volt egy vendégünk délután, nem régen ment el... mostanában van forgalom nálunk...
Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm Zsombor nevében a jókívánságokat,ga hazajön az úszásból átadom.
Délelőtt elmentünk vásárolni,utána az udvart tettük rendbe,gyorsan eltelt a mai nap is.
Margitka.
Mennyi finomság volt még a kertetekben,talán a jó idő miatt késik a szántás nálatok,a leanderek még nálunk is kint vannak,pedig ilyenkor már régen a garázsba vittük őket.
Le is kellett permetezzem őket,mert nagyon tetvesek lettek még igy soha nem volt.Azt mondták az is a száraz meleg idő miatt van.
Ilona.
Finomat főztél,mi holnapra hurkát vettünk,remélem finom lesz,vettünk disznósajtot is,az nagyon jó ízű a férjem resztelte.
Szia Lia!
Én eddig kint a konyhában voltam...most végeztem a petrezselyem elrendezésével. Jól összeaprítottam, így elfért 2 db neylon zacsiban. Már a fagyóban van a második is.
Meg is vacsoráztunk, ma már csak pihenni akarok!
Ja, és most sült ki egy tepsi sütőtök... na azért abból még eszek majd 1 szeletkét, ha kihűl. ![]()
Lapok Previous 1 … 1,076 1,077 1,078 1,079 1,080 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás