Sziasztok!
Ma hamarabb jöttem kicsit,hogy anyu többet legyen egyedül, lássam mit csinál?persze többször is felhívtam a délután folyamán, teljesen nyugodtan beszélt, összefüggő mondatokkal,sétált délután, nyugodt volt és rakott tüzet a szobájában, kicsit nyugtalan volt,mert kihúztuk a kukát a kapuba,délután, holnap reggel elviszik korán, ő még olyankor nem kel fel,meg egyedül amúgy sem bírta volna,és látta hogy csak az övé van kinn,azt hitte,azt nem vitték el,megnyugtattam,hogy csak reggel ürítik ki,úgyhogy majd behúzza..de teljesen normálisan beszélt, most nem volt olyan ijedt és pánikolós a hangja. Délután megígértem neki,hogy megyünk egy nagyot sétálni a városba, nem járt évek óta a központban,és örült, csak legyen jobb idő, mert ma szinte végig esett az eső. Ma megint felmostam Domestossal,meg öblítős vízzel is,még mindig érzem azt a fura szagot..ami a halott embert jelzi a házban. Eszméletlen ,már mindent kidobtam,kimostam,felmostam ,szellőztetek minden nap,mégis ahogy belépek apu szobájába rögtön megcsap..
Kitakaritottunk anyuval a mosogató alatt is,kimosta a szemetest,én kiselejteztem egy csomó tisztítószert,rendet raktam lenn...lassan minden rendben lesz...vittem vanilia krémes kifliket neki,azt szereti,van nassolni valója,és lesütött megint két csirkecombot.. Délután azt mondta a telefonba,igyekszik enni,nem akarja elhanyagolni magát. Ennek úgy örültem, ilyet még nem mondott...bár délelőtt 5 percenként mondta a pontos időt, már azt hittem a fejem zsong tőle, délután mégis teljesen normálisan társalogtunk. Reménykedek nagyok,hátha tisztul kicsit a feje és nem kell aggódnom érte ennyire...
Én is hazaérve ettem..megint elhanyagoltam az utóbbi időben..aztán mostam is egy adagot,és a konyha szekrényben raktam rendet,elrendeztem a fűszereimet, az evőeszközöket a fiókban, a virágoknak nem nagyon tálalok helyet, egyelőre..és még mindig állva eszem,asztalom,székekkel még most sincs..időm sem volt foglalkozni vele,meg nem is találtam megfelelőt..
Megfürödtem és elnyúltam, mindenem fáj, ki vagyok merülve a folytonos rohangálástól, holnap munka reggel,utána megint megyek anyuhoz...