Válasz: Társalgás
Na akkor szépen alakulnak a dolgok. Majd minden kedved szerint lesz... csak legyél türelemmel! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,071 1,072 1,073 1,074 1,075 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Na akkor szépen alakulnak a dolgok. Majd minden kedved szerint lesz... csak legyél türelemmel! ![]()
Na a fiúk kinéztek a filmet. Akkor én is csatlakozom hozzájuk. Írtam a
-ra is . ![]()
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Mindenkinek békés, nyugodt ünnepeket kívánok! 
Emlékezzünk...
Sziasztok!
Tegnap reggel elutaztunk Győrbe anyukámhoz. Természetesen először a temetőbe mentünk apukámhoz és a nagyszüleimhez meg a rokonokhoz. Vittük a koszorúkat, a krizantémokat, és gyújtottunk mécseseket...
Persze most is vittem ebédet, egy jó nagy adag gulyáslevest, milánóit, sós rudakat és egy adag krémest tepsivel együtt... anyunak maradt mára is mindenből.

Összejöttünk anyunál tegnap többen, fárasztó is volt a sokaság.... láttam anyun, amikor elköszöntünk, nagyon elfáradt Ő is...
Este elég nagy volt a forgalom, és későn értünk haza... már nem is volt kedvem benézni a fórumba sem....
Gábor ma még itt maradt ebédre, de most nem régen vittük ki az állomásra, persze még megálltunk a kocsival útközben a temetőnél, és ma is gyújtottunk együtt gyertyákat... Ő már Pest felé jár, majd, ha hazaér, biztos lejelentkezik, ahogy mindig...
Ma is korán keltünk, mert főzni kellett, csicseriborsólevest főztem egy nagy fazékkal, lángost sütöttem másodiknak, és ma is megcsináltam a tepsi krémest... Pakoltam Gáboréknak mindenből, még sütőtököket is vitt... Természetesen mindenből sok készült, így holnapra csak egy kis adag rakott túrós kiflit készítek. ![]()
Most már csak pihenni akarunk... Mindenkinek további kellemes napot, estét kívánok! ![]()
Sziasztok.
Végre letudok ülni egy kicsit pihenni én is.
Tegnap szerencsénk volt a bográcsozással,szebb idő volt mint ma.Jó nagy adag pacalt megfőztünk,raktam el a fagyasztóba is.Főztünk halászlevet,húslevest annak aki nem szereti egyiket sem,és volt túróstészta.Maradék van bőven,holnap csak halat süt majd a férjem ebédre.
Ma átpucoltam az ablakokat,ágyneműt húztam,ebéd után elmentem a szemüvegemért,mert előzőleg nem lett jó,nem jól csiszolták be a lencséket.Most úgy tűnik jó lesz.
Margitka.
Hú de finomat készítettél a családnak.
Nem is csoda hogy elfárad anyukád,évről évre kevesebbet bírunk sajnos,de biztos örült hogy együtt ott voltatok.
Szia Lia!
Tegnap gyönyörű szép volt az idő Győrben is, mi szintén meg voltunk elégedve vele.... Azért hazafelé amikor jöttünk, elég hamar hűlt le a levegő... de ez ilyenkor már természetes is.
Akkor Nektek is nagyon jól sikerült napotok volt! Mindenki válogathatott a finomságok közül kedvére. Finom lesz még a hal is holnap! ![]()
De jó, hogy most már jó lesz a szemüveged, vigyázz rá, és használjad sokáig! 
Itt ma elég szép idő volt. Az eső sem esett, pedig jelezgették előre.... de még néha a nap is kisütött napközben... Azért most már kezd lehűlni a levegő. Mindjárt esszük az uzsonnát. Hoztam is az forró ötórai teát!
... bár még csak 4 óra van...

Köszi Margitka,főzök is egyet.
Itt nem sütött a nap,az eső is csepergett egy picit,hűvös lett,de holnapra megint 20 fokot mondanak.
Lia!
Közben itt voltak a szomszédaink, holnap reggel mennek Franciaországba 2 hétre, és áthozták a kulcsokat, ránk bízták a házaikat, elköszöntünk egymástól... De majd telefonon is tartjuk a kapcsolatot, míg kint lesznek... ![]()
Én holnapra halasztottam a mosást, jó lenne, ha nem lenne eső, mindenképpen szeretnék kint teregetni majd... ha máshova nem, akkor a teraszra, hogy szellőzzenek ki a ruhák... persze az lenne a legjobb, ha meg is száradna kint minden ruha...
Tehát meghoztam a kedvedet a finom teához?... Mi is csak most fogunk inni! 
Sziasztok!

Margitka!
Nagyon zsúfoltak voltak a napjaink, nem volt időm benézni. Laci fiamék hazajöttek kedden és csütörtökön mentek vissza, Tamáska is ment velük. Leventeék ma jöttek reggel, de késő este mennek is vissza, de a gyerek marad. Mi visszük majd szerdán haza, mert még a szünet nekik 3 nappal tovább tart.
Nagyon sok finomságokat készítettél a családnak! Anyukád biztosan örült a látogatásnak, együtt volt a család!
Már mi is észrevesszük, hogy kevesebbet bírunk!
Lia! Szép időt fogtatok ki a bográcsozáshoz! Nálatok is sok finomság készült.
Ancsa! Örülök, hogy megjött a konyhabútor és be is szerelték! Most már szépen alakul minden Nálad!
Szia Ilona!
De szép gyertyás képpel jöttél ma is! Köszi! 
Nálatok is összejött a család,szép napjaitok voltak, és még most is vannak az unokával! 
Bizony az idő nem áll meg... és mi is fáradékonyabbak leszünk, nem csoda a szülők még jobban... de nagyon jó volt találkozni. ![]()
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Lapok Previous 1 … 1,071 1,072 1,073 1,074 1,075 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás