Halihó mindenkinek!
Ancsa!
Nagyon hasonló habitusúak vagytok mint mi. Korán fekszünk korán kelünk. Ma is én hoztam a kávét, mondtam apának, hogy vasárnap van,, most nekem jár ágyba kávé, ő meg kibújt alóla, mondván munka nap van. Ebben igaza van. De akkor is. Na mindegy, nem esett nehezemre, így behoztam. És esik az eső. Nem tudtam mi hiányzott a boldogságomhoz.
Margitka!
Nagyon guszta lett a sütid, lassan nekem is sütni kell valamit, mert fellázad a társaság. Rég sütöttem. Tegnapra szaftos husi volt tervezve sertés combból, és aztán főtt lecsó kolbásszá alakult. Enikő szoptat, csak kevés a kicsinek, pótolni kell. Ő is átesett ezen az átkozott hasmenésen, de a kicsi szerencsére megúszta, meg a párja is. Olyan hirtelen jön ez a nyavalya, még délben eljöttem semmi, tök jól volt. Ildi 2kor volt nála még akkor se volt semmi. 3kor meg már hányt. Aztán másnapra már csak gyenge volt. Következő nap meg mintha elvágták volna, semmi baja.
Icukám! Jót kuncogtam. Hiába akik aktívak azok aktívak. Ha nem jönnek a gyerekek, csináltok programot magatoknak. Ezt kicsit irigylem is tőletek, már Liának is írtam ezt, ők is ilyen aktív életet élnek. Nem mindig hiányozna, én alapjában otthon ülő típus vagyok, de néha jó lenne kimozdulni. Az én párom viszont be van betonozva itthonra.Ép az előbb volt egy szálloda reklám, és Apa értetlenkedett itt, hogy elmegy valaki pihenni, és legyalogol túrázik több 10 km-t, hát milyen pihenés ez? Mondtam neki, ne mindig a saját fejével gondolkozzon. Aki nem fárad le fizikailag hétköznap, és egész nap zárt helyen dolgozik, annak jól esik a levegőn a mozgás. Na meg van aki egyszerűen szeret túrázni. Olyan is akad!Szerencsére nem vagyunk egyformák.Az én páromtól biztos hogy érintetlen természeti környezet maradna az összes hegytető. Élhetné a természet a maga életét.
Na kelek. Ideje. Majd jövök délután. Legyen szép napotok! Meg főleg vidám! Még ha az idő nem is akarja! Ő csak hagy sírjon. Ti meg azért is érezzétek jól magatokat!